no , testoval som amalgám s výplachmi a bez výplachov a výsledok je rovnaký vo výťažku.... potom uprednostňujem výplach, aby som odstránil aspoň časť, pri výrobe mdma je veľa ciest, ale ak sa rozhodnete robiť alkalicko-kyslé extrakcie , HG by sa mal jednoducho dostať von , tak či tak, ak je výťažok rovnaký....prečo sa nepokúsiť eliminovať hneď v prvom kroku? možno v konečnom výsledku nie je dôležitý, ale ak môžete byť menej vystavení HG pri dosahovaní týchto krokov, myslím, že sa oplatí tie 3 minúty v kroku preplachovania.
Pokiaľ ide o p2np , v skutočnosti si myslím, že vôbec nie je nevyhnutné, aby bola AL fólia úplne "roztavená" (moja angličtina, haha), zdá sa, že môžete vyhodiť veľa nezreagovanej fólie bez straty výťažku, ale pri MDMA, ak nepočkáte, kým AL fólia úplne nezreaguje, budete mať veľkú stratu na výťažku.
Pokiaľ ide o teplotu, myslím, že by sa mala uplatňovať na udržiavanie správnej reakčnej teploty, aj keď sa exotermická reakcia skončí, keď sa skončí, bublinky atď. pokračujú a čaká sa menej času...
ak by sme to nechali na mieste, reakcia bude pokračovať, kým sa všetko nezreaguje, ale môže sa oneskoriť o viac ako 12 hodín, zvyčajne sa to necháva na noc.
keďže amalgám je rovnovážny stav, ktorý sa ťažko kontroluje na 100 %, musíme ho stále sledovať, v ideálnom prípade by za tých 6 hodín mala reakcia skončiť, bez vonkajšej teploty, ale závisí to od rozhodnutia možno sekúnd? stačí počkať, kým uvidíme tmavošedú fóliu... počkať, kým fólia začne plávať? keď sa tak stane, koľko sa bude čakať na prepláchnutie, alebo pridanie prekurzorov?
možno jedného dňa budem môcť robiť vždy to isté, ale tento deň ešte nenastal haha
ospravedlňujem sa za svoj španielsky jazyk