človeče, úprimne povedané , mal by si mať trochu viac trpezlivosti a možno si nemyslieť, že ľudia sú hlúpi len preto, že sa pýtajú na niečo, čo ty vieš ľahko....
v každom prípade, odpovedal si niečo úplne iné v tomto vlákne o tom, kedy začať pridávať ketón a metylamín po začatí amalgámu, ive správne spýtal na najlepší okamih na pridanie týchto, a ako diogenes povedal napríklad, a ty si súhlasil, najlepší okamih je, keď sa objavia prvé 3 znaky namiesto toho, aby si čakal príliš veľa...
to je to, na čo sa pýtam, viem, ako robiť amfetamíny.
Chápem, že tieto otázky sú pre vás nudné, potom by som vám odporučil, aby ste na to neodpovedali.
Viem hlboko veľa vecí v mnohých oblastiach a ak naozaj chcem pomôcť, ill urobiť láskavo , pretože niekto má rovnaké pochybnosti, ktoré ste mali pred časom.
Neberte to ako urážku, len hovorím.
čo sa týka neangličanov, ktorí sa snažia rozprávať, buďte trpezlivý, pane, na svete je oveľa viac ľudí, ktorí hovoria po španielsky ako po anglicky, a keď turista alebo niekto príde do mojej krajiny a aspoň sa pokúsi rozprávať po španielsky, vždy som šťastný, milý a trpezlivý.
minule som musel preformulovať otázku len preto, že si myslíte, že všetci musíme hovoriť dokonale anglicky..a každý jeden človek, ktorý si ju prečítal , určite jej rozumel.