- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 39
Bir sorunla karşılaştım. Makaleyi takip ettim. Sodyum etoksit ekledikten sonra, 10°C'nin altında sıkı bir susuz ortamda bir saat karıştırdım. Daha sonra bir saat karıştırma seçeneğine hazırlanmak için sıcaklığı 60°C'ye yükseltmeye başladım. Ancak biraz ısıttıktan sonra, cihazdaki sıcaklık kendiliğinden ve hızlı bir şekilde kontrolden çıktı ve sadece birkaç dakika sonra termometrem 130 ° C'lik bir atılım gösterdi, bu yüzden sormak istiyorum, bu normal mi? İlk resim sodyum etoksit ekledikten sonra 10°C'nin altında 1 saat boyunca karıştırma işlemi. Susuz koşulları korumak için cihazın üzerine susuz magnezyum sülfat ile dolu bir kurutma tüpü yerleştirdim. Sirkülasyon cihazım sadece soğutma yapabildiğinden, ısıtmanın ikinci aşamasını şişeye aktardım. Isıtma yöntemi yağ banyosu ısıtmasıdır, ancak sadece birkaç dakika 65°C sıcaklık kullandım ve şişedeki sıcaklık kontrolden çıktı. Yükseldikçe, termometre 130 °C'yi çok hızlı bir şekilde aştığını gösteriyor, o kadar hızlı ki kondenser borusundaki yoğuşma suyu döngüsünü başlatmak için bile zamanım yok ve sonra ikinci resimdeki duruma geliyor.
Last edited by a moderator:
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 2,858
- Deals
- 1
Merhaba, kendi kendine ısınma şiddetli mi yoksa yavaş mı gerçekleşiyor? Oldukça ilginç.
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 39
Sanırım sodyum klorür artık etkili olmayabilir, çünkü ekstrakte etmek için diklorometan kullandığımda, diklorometan anormal bir şekilde üst katmanda bulunuyor, bu da su katmanının yoğunluğunun zaten çok yüksek olduğu ve sodyum klorürün artık onu ekstrakte edemeyebileceği anlamına geliyor. Ayrıca, büyük ölçekli solvent geri dönüşümünü mümkün kılan bir döner buharlaştırıcım olduğundan, büyük miktarlarda solvent ekstraksiyon reaktifleri kullanırken fazla maliyete katlanmıyorum.
Patentle ilgili olarak, 2009 yılında yayınlanmış bir patent buldum ve satın aldım. Süreci çok olgun ve basit görünüyor. Eklenen reaktifler geldikten sonra bu yöntemi denemeyi planlıyorum. Hammaddeler hala benzaldehit ve 2 - metil kloropropiyonat.
Patentle ilgili olarak, 2009 yılında yayınlanmış bir patent buldum ve satın aldım. Süreci çok olgun ve basit görünüyor. Eklenen reaktifler geldikten sonra bu yöntemi denemeyi planlıyorum. Hammaddeler hala benzaldehit ve 2 - metil kloropropiyonat.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 39
Bu, Çin'de başvurusu yapılmış bir patenttir. Görünüşe göre geçerlilik kapsamı sadece Çin'de ve tam metnin İngilizce versiyonu yok, bu yüzden bu patentin DOI numarasını bulamadım. Orijinal metin Çince yazılmış ve yayıncı Modern Times, Xi'an City, Shaanxi Province, China Institute of Chemistry'den, yazar tarafından bırakılan telefon numarası ve e-posta adresi 029-88291460 ve [email protected]. Ancak bundan sonra yayınlayacağım içeriğe dikkat edebilirsiniz. Bu sürecin güvenilirliğini doğruladıktan sonra, tüm ayrıntılı süreçleri ve önlemleri yayınlayacağım. Bu da yaklaşık bir hafta kadar sürecektir.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 39
- Reaction score
- 18
Sadece patenti gönderin, kimsenin göremediği bir patent için yardım istiyorsunuz
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 39
Patent sürecini ve uygulamasını yayınladım.
Benzaldehitten BMK glisidil estere ve P2P'ye patentli proses
Bu makale size benzaldehitten BMK glisidil estere ve P2P'ye kadar patentli bir sentez süreci sunmaktadır. Bu süreç 2009 yılında yayınlanan bir patentten gelmektedir. Orijinal metinde 4-metoksifenilaseton sentezlemek için 4-metoksibenzaldehit kullanılmıştır. Ben sentezlemek için benzaldehit ile değiştirdim...
bbgate.com