- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
Zame je bil trik, da nisem dobil mulja za cas 5449-12-7, raztapljanje v vreli vodi do bistre raztopine, izklop toplote in previdno dodajanje h2so4 konc.
To mi je prineslo takojšnjo pretvorbo s sprejemljivim izkoristkom, pri čemer so se takoj oblikovale plasti, vendar sem za gotovost še vedno 30 minut uporabljal refluks. v nasprotju s tem, ko sem hitel in nisem popolnoma raztopil svojega glicidata, nobena količina refluksa ni mogla spraviti trdnih snovi v reakcijo in sem jih moral filtrirati.
Pri dodajanju kisline bodite previdni pri brizganju.
To mi je prineslo takojšnjo pretvorbo s sprejemljivim izkoristkom, pri čemer so se takoj oblikovale plasti, vendar sem za gotovost še vedno 30 minut uporabljal refluks. v nasprotju s tem, ko sem hitel in nisem popolnoma raztopil svojega glicidata, nobena količina refluksa ni mogla spraviti trdnih snovi v reakcijo in sem jih moral filtrirati.
Pri dodajanju kisline bodite previdni pri brizganju.
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 54
Pri H2SO4 se plasti ločijo takoj, vendar to ne pomeni, da ste dobili P2P. To je samo ločena glikidna kislina. Pravkar sem poskusil in dobil dve plasti brez vonja.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
Se vam tako zdi? Ločeno od česa? In kaj ostane, če se loči?
BMK ima precej lahek vonj, ste ga primerjali z vonjem po refluksu?
Ne pravim, da ne veste, kako diši, ali da se ne motim, samo želim vedeti
BMK ima precej lahek vonj, ste ga primerjali z vonjem po refluksu?
Ne pravim, da ne veste, kako diši, ali da se ne motim, samo želim vedeti
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 54
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
Dovolj pošteno, morda je tako.
Tokrat lahko govorim za velik obseg in z 2-3 urnim refluksom, vendar tako fosforna kot citronska kislina delujeta odlično. Za citronski 25kg/20kg 5449.
Tokrat lahko govorim za velik obseg in z 2-3 urnim refluksom, vendar tako fosforna kot citronska kislina delujeta odlično. Za citronski 25kg/20kg 5449.
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
Imel ok rezultate pri raztapljanju tako v minimalni količini vode kot tudi v 1 l vode/kg. Oba načina sta bila topla, nato pa je sledilo dodajanje kisline in refluksiranje.
Ne morem povedati, koliko je minimalna količina v primerjavi z 1L/kg.
Ne morem povedati, koliko je minimalna količina v primerjavi z 1L/kg.