Začal som s 10 gramami prekurzora (CAS 52190-28-0), ktorý som rozpustil s 50 ml DCM, potom som dobre premiešal ručne lyžičkou, kým sa prekurzor poriadne nerozpustil, potom som k rozpustenému prekurzoru pridal 20 ml 40 % vodného roztoku metylamínu a za veľmi krátky čas po ručnom premiešaní lyžičkou vznikli 2 vrstvy, Pomocou pipety som oddelil vodnú vrstvu od základu a do vodnej vrstvy som pridal 6 ml etylacetátu, po krátkom premiešaní som opäť pridal vodnú vrstvu, ktorú som zmiešal s etylacetátom, k základu, potom som pridal 10 ml vody na premytie bázy a miešal som, kým sa nevytvorili 2 vrstvy, ale pred pridaním vody sa tiež vytvorili 2 vrstvy, po odstránení vodnej vrstvy bázy som pridal 2 gramy síranu horečnatého a nechal som chvíľu zaschnúť, potom som skontroloval pH a bolo 7, potom som pripravila 9 ml roztoku 35-38 % laboratórnej kyseliny chlorovodíkovej s 1 ml acetónu a dobre som to premiešala, potom som roztok po kvapkách pridávala k zásade a zakaždým som skontrolovala pH, ktoré bolo stále 7, a potom som pridala trochu viac roztoku a pH bolo menšie ako 1, namiesto toho by malo byť 5,5. Celkovo som pridala asi 5 ml roztoku a prekročila som množstvo, potom som vzala filtračný papier, prefiltrovala som ho a vraj som nechala metylónhydrochlorid suchý, potom som urobila metylónový antidrogový test a myslím, že nebol pozitívny, netuším.