Trebuie să vă spun OrgUnikum că, desigur, nu am crezut că aveți toate răspunsurile. Dar de aceea este bine să citești cărți, brevete, publicații din literatura de specialitate etc etc.. Doar pentru ca tu să spui că reacția Leuckart nu funcționează la temperaturi mai scăzute, iar eu am citit cărți, și cărți (Moore, Fester, Snow, "Dr Buzz"), și trebuie doar să urmez instrucțiunile tale, când tu ai susținut atât de multe, informații flase, și aceasta este DOAR opinia MEA. Tu nu mă cunoști. Nu-mi cunoașteți vârsta și educația.
Sunt curios când ați spus: "Nu funcționează totuși. Nu pentru ceea ce facem noi. De ce? Nu știu, dar nu funcționează."
Nu înțeleg asta: Ce înțelegeți prin 160 C? Temperatura de reacție cu formatul? Și dacă da, dacă este așa, să faci formamidă "in-situ", asta pot accepta și relata pe deplin. De asemenea, ați scris ceva despre a avea nevoie de o coloană foarte bună atunci când să fie de încălzire la 160 C, și o anumită presiune. De ce? Ce ați vrut să spuneți? Am 3 coloane diferite și folosesc o coloană dreaptă pentru deshidratare și 100-120C timp de câteva ore până când sunt mulțumit de amestecul de reacție, când P2P este complet amestecat cu formatul topit sau formamida fără apă. Ați afirmat, de asemenea, că apa este eficientă atunci când utilizați acid formic cu formamidă. Nu știu ce înseamnă această afirmație, dar eu aș pune doar apă, fără acel acid formic "inutil", în amestecul de reacție. Acidul formic poate fi utilizat în multe hidrogenări. De asemenea, este destul de frecvent utilizat cu nichel în reduceri, iar Leuckart, așa cum ar trebui să știm cu toții, este un proces de aminare reductivă. Acidul formic ca agent reducător și amoniacul ca sursă de amină, pentru a face totul simplu, dar și corect. În Leuckart este bine să se utilizeze formamidă cu doar o cantitate catalitică de format de amoniu ca catalizator (0,1-0,5 molar echvalent). Acestea sunt cunoștințe comune.
Sunt într-adevăr încă un începător și învăț de fiecare dată, în special din conversații bune, cărți etc. Dar nu învăț când spui că doar știi, dar nu poți explica nici măcar pentru a da un indiciu. Asta e ceva ce iau ca și cum cineva doar se joacă cu mine. Leuckart urăște apa. Catalizatorii sunt instrumente utilizabile.