Kiedy mam wolną bazę mdma, mieszam ją z białym acetonem w stosunku 1:2, doprowadzam ph do 2/3 i wkładam do zamrażarki na 24 godziny.
Ale nic się nie dzieje? Ktoś może mi pomóc?
Twoje proporcje są nieprawidłowe, potrzebujesz zakresu ph 7 - 6,5, ponieważ twoje PH wynosi 2-3, twój proszek ponownie się rozpuści. Kolejnym problemem jest to, że musisz upewnić się, że aceton jest bezwodny i potrzebujesz stosunku Freebase do acetonu 1:4.
Wydaje mi się, że przeceniasz rozpuszczalność MDMA FB w DCM, eterze naftowym, heksanie i podobnych rozpuszczalnikach. W rzeczywistości jest to około 3-4 ml tych rozpuszczalników na 1 gr bazy.
Jeśli dobrze rozumiem, T musi być utrzymywana na poziomie 8-10C podczas całego procesu mieszania.
Jakie jest oczekiwane zużycie lodu dla reaktora z płaszczem o pojemności 20-30 l używanego z pompą, zanurzonego w kąpieli lodowej? A może to błędna koncepcja i lepiej wybrać przepływową chłodnicę elektryczną?
Podczas dodawania NaBH4 można mieszać w temperaturze pokojowej przez 2 dni.
Cześć, nie mogę odpowiedzieć. Zależy to od szybkości dodawania i innych czynników.
Twoja metoda wykorzystuje metyloaminę, prawda? Ale metyloamina to mieszanka HCI metyloaminy z metanolem, prawda? Czy można użyć roztworu metyloaminy, aby zastąpić metyloaminę HCI?
Czy rozumiesz, że metyloamina jest używana do produkcji roztworu metyloaminy w metanolu (MeOH)? Nie roztworu metanolu chlorowodorku metyloaminy. Można bezpośrednio użyć roztworu metanolu bez zasady metyloaminowej.