- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 39
Es saskāros ar problēmu. Es sekoju līdzi rakstam. Pēc nātrija etoksīda pievienošanas es maisīju stundu stingrā bezūdens vidē zem 10°C temperatūrā. Pēc tam es sāku paaugstināt temperatūru līdz 60°C, lai sagatavotu iespēju maisīt stundu. Bet pēc nelielas sildīšanas temperatūra ierīcē spontāni un strauji paaugstinājās, un jau pēc dažām minūtēm mans termometrs rādīja 130°C pārrāvumu, tāpēc vēlos pajautāt, vai tas ir normāli? Vai kāds ar to ir saskāries? pirmajā attēlā ir process, kad pēc nātrija etoksīda pievienošanas maisīšanas 1 stundu zem 10°C. Lai uzturētu bezūdens apstākļus, es ierīcē ieliku žāvēšanas caurulīti, kas piepildīta ar bezūdens magnija sulfātu. Tā kā mana cirkulācijas ierīce var tikai atdzesēt, otro sildīšanas posmu pārnesu uz kolbu. Karsēšanas metode ir karsēšana eļļas vannā, bet es tikai dažas minūtes izmantoju 65 °C temperatūru, un temperatūra kolbā bija nekontrolējama. Palielinoties temperatūrai, termometrs rāda, ka tā ļoti ātri pārsniedz 130 ℃, tik ātri, ka man pat nav laika uzsākt kondensāta ūdens ciklu kondensatora caurulē, un tad tas kļūst tāds, kā otrajā attēlā.
Last edited by a moderator:
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 2,858
- Deals
- 1
Sveiki, vai pašsasilšana notiek strauji vai lēni? Tas ir diezgan interesanti.
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 39
Domāju, ka nātrija hlorīds, iespējams, vairs nav efektīvs, jo, kad ekstrakcijai izmantoju dihlormetānu, dihlormetāns nenormāli atrodas augšējā slānī, kas nozīmē, ka ūdens slāņa blīvums jau ir ļoti liels, un nātrija hlorīds, iespējams, vairs nespēj to ekstrahēt. Palieliniet blīvumu. arī, tā kā man ir rotācijas iztvaicētājs, kas ļauj veikt liela apjoma šķīdinātāju pārstrādi, man nerodas lielas izmaksas, izmantojot šķīdinātāju ekstrakcijas reaģentus lielos daudzumos.
Attiecībā uz patentu es atradu 2009. gadā publicētu patentu un nopirku to. Tajā aprakstītais process izskatās ļoti nobriedis un vienkāršs. Es plānoju izmēģināt šo metodi pēc tam, kad būs saņemti pievienotie reaģenti. Izejvielas joprojām ir benzaldehīds un 2-metilhlorpropionāts.
Attiecībā uz patentu es atradu 2009. gadā publicētu patentu un nopirku to. Tajā aprakstītais process izskatās ļoti nobriedis un vienkāršs. Es plānoju izmēģināt šo metodi pēc tam, kad būs saņemti pievienotie reaģenti. Izejvielas joprojām ir benzaldehīds un 2-metilhlorpropionāts.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 39
Šis ir Ķīnā pieteikts patents. Šķiet, ka derīguma joma ir tikai Ķīnā, un pilns teksts angļu valodā nav pieejams, tāpēc es neatradu šī patenta DOI numuru. Oriģinālais teksts ir rakstīts ķīniešu valodā, un izdevējs ir no Modern Times, Xi'an City, Shaanxi Province, China Institute of Chemistry, autora atstātie tālruņa numurs un e-pasta adrese ir 029-88291460 un [email protected]. Bet jūs varat pievērst uzmanību saturam, ko es publicēšu tālāk. Tiklīdz es pārbaudīšu šī procesa ticamību, es publicēšu visus detalizētos procesus un piesardzības pasākumus. Tas aizņems aptuveni nedēļu vai aptuveni tagad.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 39
- Reaction score
- 18
Vienkārši publicējiet patentu, jūsu lūgums pēc palīdzības par patentu, ko neviens nevar redzēt
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 39
Esmu publicējis patentu procesu un praksi.
Patentēts process no benzaldehīda uz BMK glicidilēsteri līdz P2P
Šajā rakstā sniegta informācija par patentētu sintēzes procesu no benzaldehīda līdz BMK glicidilesterim uz P2P. Šis process ņemts no 2009. gadā publicēta patenta. Sākotnējā tekstā 4-metoksibenzaldehīda sintēzei tika izmantots 4-metoksifenilacetons. Es to aizstāju ar benzaldehīdu, lai sintezētu...
bbgate.com