- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Žinoma, galite sumaišyti laisvąją bazę su tirpikliu prieš pridėdami HCL, bet vėliau jums reikės daugiau laiko, kad mišinys būtų 130C temperatūros, nes šis tirpiklis bus išgarintas, su HCL iš šaldiklio, laisvoji bazė taip pat šalta, o išvengti aukštos temperatūros pridedant nebus jokių problemų ;-)
- Reaction score
- 166
Ar žinote, kad MDMA negalima kaitinti su rūgštimis iki aukštos temperatūros? Produktas suyra ir nebėra grynas MDMA.
↑View previous replies…
Brošiūra, atsipalaiduokite. Manai, kad esu moksleivis narkomanas, verdantis metamfetaminą už pragyvenimo šaltinį? Esu baigęs matematikos, o ne metamfetamino studijas. Tai kodėl manai, kad gali mane sužavėti savo grafiku?
- Reaction score
- 112
O ne, brolau, ne į energijos kontrolę, prašau. Prisimeni, kaip dalinausi su tavimi bandymo rezultatu 87 %? Atlikau dar kelis bandymus.
87% ne vėl, bet visada))))))
Smagiausias paaiškinimas: paklaida 5-10 %.
87% ne vėl, bet visada))))))
Smagiausias paaiškinimas: paklaida 5-10 %.
Chem-Safe
Chem-Safe - Energy Control
- Language
- 🇪🇸
- Reaction score
- 25
Asmuo, bet mes jums to nesakėme, mes jums sakėme, kad pirmiausia kiekvienoje analizės tarnyboje, kurioje dirba žmonės, yra žmogiškoji klaida, nuo kurios reikia pradėti. Tada atsakėme į jūsų klausimą, kokia tikimybė, kad taip nutiks, IR atsakėme į šį klausimą:
Atkreipkite dėmesį, kad tikimybė gauti tą patį rezultatą imtyje kinta priklausomai nuo duomenų pasiskirstymo. Kuo jūsų rezultatas artimesnis vidurkiui, tuo didesnė tikimybė, kad rezultatą galima pakartoti. Atsižvelgdami į tai, kad turite procentų pasiskirstymą, kurio vidurkis yra 82 %, o standartinis nuokrypis - 13,84 %, galite paanalizuoti, koks reikšmių intervalas būtų labiau tikėtinas gaunant dvi imtis su vienodais procentais. Taigi, jei analizuojamos dvi imtys, skaičių intervalas, kuriame labiausiai tikėtina gauti tą patį procentinį dydį, yra apie 82 % vidurkį ir tęsiasi maždaug po vieną standartinį nuokrypį į abi puses (nuo 68,16 % iki 95,84 %). Tai būtų labiausiai tikėtinas intervalas, kuriame būtų galima gauti tą patį rezultatą dviejuose iš eilės paimtuose mėginiuose dėl duomenų koncentracijos aplink vidurkį.
Kitaip tariant, tai nėra abejotinas rezultatas, jis yra tikėtinas.
Netgi pateikiame jums grafiką, kuriame sutelktas didžiausias MDMA rezultatų skaičius. Tikrai, ar jūs supratote tik apie 5-10 %? Galime paaiškinti geriau.
Atkreipkite dėmesį, kad tikimybė gauti tą patį rezultatą imtyje kinta priklausomai nuo duomenų pasiskirstymo. Kuo jūsų rezultatas artimesnis vidurkiui, tuo didesnė tikimybė, kad rezultatą galima pakartoti. Atsižvelgdami į tai, kad turite procentų pasiskirstymą, kurio vidurkis yra 82 %, o standartinis nuokrypis - 13,84 %, galite paanalizuoti, koks reikšmių intervalas būtų labiau tikėtinas gaunant dvi imtis su vienodais procentais. Taigi, jei analizuojamos dvi imtys, skaičių intervalas, kuriame labiausiai tikėtina gauti tą patį procentinį dydį, yra apie 82 % vidurkį ir tęsiasi maždaug po vieną standartinį nuokrypį į abi puses (nuo 68,16 % iki 95,84 %). Tai būtų labiausiai tikėtinas intervalas, kuriame būtų galima gauti tą patį rezultatą dviejuose iš eilės paimtuose mėginiuose dėl duomenų koncentracijos aplink vidurkį.
Kitaip tariant, tai nėra abejotinas rezultatas, jis yra tikėtinas.
Netgi pateikiame jums grafiką, kuriame sutelktas didžiausias MDMA rezultatų skaičius. Tikrai, ar jūs supratote tik apie 5-10 %? Galime paaiškinti geriau.
- Reaction score
- 112
Brolau, panašu, kad per daug nerimaujate dėl 120 EUR už netikrus testus. Atsipalaiduok, brolau. Tai vienintelis iš tavo gaunamų? Jei taip, galiu tave įdarbinti lašinių kūrėju: atsiųsk man PM, surasiu tau darbą.
- Reaction score
- 112
Brošiūra, atsipalaiduokite. Manai, kad esu moksleivis narkomanas, verdantis metamfetaminą už pragyvenimo šaltinį? Esu baigęs matematikos, o ne metamfetamino studijas. Tai kodėl manai, kad gali mane sužavėti savo grafiku?
Last edited: