- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Természetesen keverheti a freebase oldószerrel, mielőtt hozzáadná a HCL-t, de később több időre lesz szüksége, hogy a keveréket 130C-ra tegye, mivel ez az oldószer elpárolog, a HCL a fagyasztóból, a freebase hideg is, és a magas hőmérséklet elkerülése az adalékolás során nem lesz probléma ;-)
- Reaction score
- 166
Tudta, hogy az MDMA-t nem lehet savakkal magas hőmérsékletre hevíteni? A termék lebomlik, és már nem tiszta MDMA.
↑View previous replies…
Bro, nyugi! Azt hiszed, hogy egy iskolás drogos vagyok, aki metamfetamint főz a megélhetési forrásért? Matekból diplomáztam, nem metamfetaminból. Akkor miért hiszed, hogy le tudsz nyűgözni a grafikonoddal?
- Reaction score
- 112
Jaj, ne, tesó, csak az energiaszabályozást ne, kérlek! Emlékszel, hogy megosztottam veled a 87%-os teszteredményt? Csináltam még néhány tesztet.
87% nem megint, de mindig))))))
A legmókásabb magyarázat: hibahatár 5-10%.
87% nem megint, de mindig))))))
A legmókásabb magyarázat: hibahatár 5-10%.
Chem-Safe
Chem-Safe - Energy Control
- Language
- 🇪🇸
- Reaction score
- 25
Személy, de nem ezt mondtuk, hanem azt, hogy mindenekelőtt azt, hogy minden elemzési szolgáltatásban, amellyel az emberek dolgoznak, kezdetben emberi hiba van. Aztán válaszoltunk a kérdésedre, hogy mennyire valószínű, hogy ez megtörténik, ÉS a következőket válaszoltuk:
Vegye figyelembe, hogy egy minta esetében az azonos eredmény valószínűsége az adatok eloszlásának függvényében változik. Minél közelebb van az eredmény az átlaghoz, annál valószínűbb, hogy az eredmény megismétlődik. Adott egy százalékos eloszlás, amelynek átlaga 82%, szórása pedig 13,84%, elemezzük, hogy két azonos százalékos mintát kapva melyik értéktartomány valószínűbb. Ha tehát két mintát elemezünk, akkor az a számtartomány, ahol a legvalószínűbb, hogy ugyanazt a százalékos értéket kapjuk, a 82%-os átlag körül van, és körülbelül egy szórással mindkét oldalra kiterjed (68,16% és 95,84% között). Az adatok átlag körüli koncentrációja miatt ez lenne a legvalószínűbb tartomány arra, hogy két egymást követő mintában ugyanazt az eredményt kapjuk.
Más szóval, ez nem megkérdőjelezhető eredmény, hanem valószínű.
Még azt a grafikont is megadjuk, ahol a legtöbb MDMA-eredmény koncentrálódik. Tényleg, csak 5-10%-ot értettél meg? Jobban meg tudjuk magyarázni.
Vegye figyelembe, hogy egy minta esetében az azonos eredmény valószínűsége az adatok eloszlásának függvényében változik. Minél közelebb van az eredmény az átlaghoz, annál valószínűbb, hogy az eredmény megismétlődik. Adott egy százalékos eloszlás, amelynek átlaga 82%, szórása pedig 13,84%, elemezzük, hogy két azonos százalékos mintát kapva melyik értéktartomány valószínűbb. Ha tehát két mintát elemezünk, akkor az a számtartomány, ahol a legvalószínűbb, hogy ugyanazt a százalékos értéket kapjuk, a 82%-os átlag körül van, és körülbelül egy szórással mindkét oldalra kiterjed (68,16% és 95,84% között). Az adatok átlag körüli koncentrációja miatt ez lenne a legvalószínűbb tartomány arra, hogy két egymást követő mintában ugyanazt az eredményt kapjuk.
Más szóval, ez nem megkérdőjelezhető eredmény, hanem valószínű.
Még azt a grafikont is megadjuk, ahol a legtöbb MDMA-eredmény koncentrálódik. Tényleg, csak 5-10%-ot értettél meg? Jobban meg tudjuk magyarázni.
- Reaction score
- 112
Tesó, úgy tűnik, túl sokat aggódsz a 120 eurós hamisított tesztek miatt. Nyugi, tesó. Ez az egyetlen a bejövő? Ha igen, fel tudlak venni cseppkészítőnek: küldj egy PM-et, és találok neked munkát.
- Reaction score
- 112
Bro, nyugi! Azt hiszed, hogy egy iskolás drogos vagyok, aki metamfetamint főz a megélhetési forrásért? Matekból diplomáztam, nem metamfetaminból. Akkor miért hiszed, hogy le tudsz nyűgözni a grafikonoddal?
Last edited: