- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 39
Ma puutusin kokku probleemiga. Jälgisin artiklit. Pärast naatriumetoksiidi lisamist segasin tund aega ranges veevabas keskkonnas alla 10 °C. Pärast seda hakkasin temperatuuri tõstma 60°C-ni, et valmistada ette tund aega segamise võimalus. Kuid pärast väikest kuumutamist tõusis temperatuur seadmes spontaanselt ja kiiresti kontrollimatult ning juba mõne minuti pärast näitas minu termomeeter 130°C läbimurret, mistõttu tahan küsida, kas see on normaalne? Kas keegi on sellega kokku puutunud?" Esimene pilt on protsess, mille käigus segatakse 1 tund aega alla 10°C pärast naatriumetoksiidi lisamist. Panin seadmele veevaba magneesiumsulfaadiga täidetud kuivatustoru, et säilitada veevabad tingimused. Kuna minu ringlusseade saab ainult jahutada, siis kandsin teise kuumutusetapi kolbi. Kuumutusmeetodiks on õlivanni kuumutamine, kuid ma kasutasin vaid mõne minuti jooksul temperatuuri 65 °C ja temperatuur kolvis oli kontrolli alt väljas. Kui see tõuseb, näitab termomeeter, et see ületab 130 ℃ väga kiiresti, nii kiiresti, et mul ei ole isegi aega käivitada kondensaatvee tsüklit kondensaatoritorus, ja siis muutub see teise pildi seisundiks.
Last edited by a moderator:
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 2,858
- Deals
- 1
Tere, kas isekuumenemine toimub vägivaldselt või aeglaselt? See on üsna huvitav.
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 39
Ma arvan, et naatriumkloriid ei pruugi enam olla tõhus, sest kui ma kasutan diklorometaani ekstraheerimiseks, on diklorometaan ebanormaalselt ülemises kihis, mis tähendab, et veekihi tihedus on juba väga suur ja naatriumkloriid ei pruugi enam ekstraheerida. Suurendage tihedust. samuti, kuna mul on pöörlev aurusti, mis võimaldab suures mahus lahusti taaskasutamist, ei tekita ma suuri kulusid lahustiekstraktsiooni reaktiivide kasutamisel suurtes kogustes.
seoses patendiga leidsin 2009. aastal avaldatud patendi ja ostsin selle. Selle protsess tundub väga küps ja lihtne. Kavatsen seda meetodit proovida pärast lisatud reaktiivide saabumist. Tooraine on endiselt bensaldehüüd ja 2-metüülkloroproopropionaat.
seoses patendiga leidsin 2009. aastal avaldatud patendi ja ostsin selle. Selle protsess tundub väga küps ja lihtne. Kavatsen seda meetodit proovida pärast lisatud reaktiivide saabumist. Tooraine on endiselt bensaldehüüd ja 2-metüülkloroproopropionaat.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 39
Tegemist on Hiinas taotletud patendiga. Tundub, et kehtivusala on ainult Hiinas, ja täisteksti ingliskeelset versiooni ei ole, mistõttu ma ei leidnud selle patendi DOI-numbrit. Originaaltekst on kirjutatud hiina keeles ja väljaandja on Modern Times, Xi'an City, Shaanxi provintsi Hiina keemiainstituudi poolt jäetud telefoninumber ja e-posti aadress on 029-88291460 ja [email protected]. Aga te võite pöörata tähelepanu sisule, mille ma järgmisena postitan. Kui ma veendun selle protsessi usaldusväärsuses, postitan kõik üksikasjalikud protsessid ja ettevaatusabinõud. See võtab umbes nädal aega või nii.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 39
- Reaction score
- 18
Lihtsalt postitage patent, teie palute abi patendi kohta, mida keegi ei näe
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 39
Olen avaldanud patendiprotsessi ja -praktika.
Patenteeritud protsess bensaldehüüdist BMK glütsidüülestrist P2P-ks
See artikkel annab teile patenteeritud sünteesiprotsessi bensaldehüüdist BMK glütsidüülestrist P2P-ks. See protsess pärineb 2009. aastal avaldatud patendist. Originaaltekstis kasutati 4-metoksübensaldehüüdi 4-metoksüfenüülatsetooni sünteesimiseks. Ma asendasin selle bensaldehüüdiga, et sünteesida...
bbgate.com