Üks minu tuttav ostab läbi
Hurtownia odczynników chemicznych, dystrybutor chemii organicznej Bielsko-Biała
organicchemistrypoland.pl
(pm kaudu, mitte tellimuse kaudu)
Palju aineid, peate laskma kogu lehekülje tõlkida.
Osta odavat DL-mandeliidhapet siit
See toimib, see on OK
Prodej chemických látek, laboratoř, chemikálie, chemie, korozní inženýrství, výrobce speciální chemie, kovové povlaky
www.funchem.cz
Seda tuleb kontrollida
Hiina tarnija BMK ja palju muud
SHANXI LIANXU UUS MATERJAL .CO
Kelly whatsapp +86 185 3663 6121
1kg BMK $90
1L dietüülfenüülmalonaat $145
Ma tahtsin neilt enne osta, vaatasin kõikjalt, kus ma võisin, ei olnud mingit märki, et nad on petturid, nad tundusid legaalsed... Tahtsin tellida 1kg kangast 800 dollari eest ja Kelly, nende müügiassistent, soovitas mulle osta esimese proovi 25g umbes 45 dollari eest. Mis jälle tõestab, et nad on seaduslikud... Lõpuks muutsin Western Unioni makse ajal oma ees- ja perekonnanime ja seetõttu pidid nad mulle raha tagasi maksma ja siis polnud enam aega.
SEDA TULEB KONTROLLIDA
EFEDRIINI MÜÜJA
Osta puhas kvaliteetne efedriinipulber internetis koos Bitcoiniga - Osta seaduslikke uimasteid internetis, osta uurimiskemikaale, osta toorseid farmaatsiapulbreid. Efedriinipulber müügiks üleöö kohaletoimetamine.
topchembuy.com
Seda tuleb kontrollida
Efedriini MÜÜÜJA
Osta EPH 30mg tablette Ühendkuningriigis. 100% ehtsad (EPH tabletid Ühendkuningriigis) efedriinvesinikkloriid 30mg tabletid internetis Ühendkuningriigis. Originaalkvaliteet, osta efedriin HCL 30mg tabletid online nüüd!
pureeph.co.uk