🔍 Kõige rohkem otsitakse!

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
431
Ja kas teil on mugav jagada oma tehnikat importimiseks? See on postitatud teisele isikule või vabale aadressile või mis on teie trikk? (Ma saan täiesti aru, kui keeldute vastamast, muidugi :).

TheVacuumGuy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
72
Kasutage lihtsalt õigeid (oma) üksikasju. Te äratate rohkem tähelepanu, kui kasutate tühja aadressi, postkasti või muid konstruktsioone. Kui nad teid tahavad, siis saavad nad teid niikuinii kätte.

Veenduge, et tunnete kohalikke seadusi ja et teil on "mõnevõrra" usutav lugu

Last edited:

TheWaterman

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
52
Kas te saaksite ehk hakkama, kui saadate mulle 2000 liitrit GBLi kuus ja saadate selle mulle. Mul on ärilitsents, mis on sellega seotud, kuid ma tahaksin saada kui midagi muud, millele on võimalik, et toiduvärvi lisada, et ma veenduksin, et seda ei peeta GBL-iks. Ma oleksin teile igavesti võlgu ja luban teile lähitulevikus kuju püstitada?

pingu

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
15
Do you know how to comunicate with PGP AES-256 Encryption?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,205
Deals
1
Minu naaber maksab tipptasemel raha selle eest, et
4m-propriofenooni eest
2b-4m-valerofenoon
Fenüülmagneesiumbromiid ja muud grignardid
dimetokaiin HCl
Paljud teised kemikaalid,
kuid need peavad olema kodumaalt tarnitud, ainult Us-2-Us. Mitte midagi Hiinast või Poolast. Mitte midagi läbi tolli. Keegi vapper võiks importida seda kilogrammide kaupa, lõhkuda selle ja müüa seda suure kasumiga edasi.
Siinsamas lehel on lisad 125 $/kg d-caine HCl eest Hiinast, minu naaber maksaks 10 korda rohkem.

Field7

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
25
I think prices are more realistically in the area of ~3000+ USD from the factory.

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
73
2c-H. Miks on see raskem saada happelises anhüdriidis ma saan isegi tsüanobromiidi ja külmkapi konteiner aga 2c-H te arvate, et ma küsisin raketiheitja tegi minu Scopes lihtsalt liiga kitsaks mingeid soovitusi