Έτσι, στο πνεύμα ενός νέου έτους επιθυμώ να ενημερώσω την προηγούμενη θλιβερή και κουραστική αρνητικότητά μου,
Βρήκα λίγο βαριά αραιωμένο αλλά καθαρό θειικό οξύ στο γκαράζ, και επειδή πίστευα ότι η αντίδρασή μου είχε πάει κατά διαόλου, σκέφτηκα "Ας το ανακατέψουμε αυτό το σκατό, να δούμε τι θα γίνει". Ξέρετε, η θεμελιώδης θεωρία πίσω από κάθε υγιή επιστήμη.
Έτσι, σε αυτό το πολύ ύποπτο μπουκάλι των 500 ml με το πιθανώς αμφεταμινούχο έλαιο (ή κάτι τέτοιο) που είχα στο ψυγείο για μια εβδομάδα, προστέθηκε ... λοιπόν, αρκετό αδύναμο, μολυσμένο με νερό θειικό οξύ για να γίνει ουδέτερο. Ελαφρύ θόλωμα ορατό, αλλά φάνηκε να εξαφανίζεται. Λοιπόν, δεν είχα και πολλές ελπίδες, είπε ο Γέρος Γκρίζος Γάιδαρος.
Στο ψυγείο για μια ώρα. Όταν το έβγαλα, φάνηκε να έχει σχηματιστεί ένα διάφανο ζελέ μέσα στο μπουκάλι. Καλά τα φαντάσματα, σκέφτηκε πάλι ο Ior, όλα είναι σκατά. Αν ο Ior χρησιμοποιούσε τη λέξη "γαμώτο" θα σκεφτόταν "γαμημένο πολυμερισμένο σκατό".
Όμως, ούτως ή άλλως, το φιλτράρισα με ηλεκτρική σκούπα μόνο και μόνο για να ρίξω μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτό το ζελέ. Θα μπορούσε να είναι η θεραπεία για τον καρκίνο;
Αλλά ιδού!
Απέμεινε στο χωνί Buchner μετά την αναρρόφηση ένα συμπαγές παχύ στρώμα λευκού, παχύρρευστου ιζήματος. Το έβαλα σε ένα δοχείο κρυστάλλωσης και το άφησα να στεγνώσει για λίγο. Όταν επέστρεψα και έβαλα τη μύτη μου μέσα στο πιάτο, η ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ με χτύπησε σαν μελωδία των KLF: έβγαζε ακριβώς αυτή την αρρωστημένη λουλουδένια μυρωδιά που είχαν κάποια πολύ δυνατά σπέσιαλ σκευάσματα στην αγορά της Ευρώπης. Είχε διαφορετικά ονόματα σε διάφορες χώρες, αλλά συνήθως όλα σήμαιναν "λουλούδι" ούτως ή άλλως.
Οπότε τώρα πραγματικά άρχισα να ενδιαφέρομαι και να ασχολούμαι με την επιστήμη. Είχα φτιάξει τη μολυσματική ουσία που προκαλεί αυτή την αηδιαστική λουλουδένια μυρωδιά, ή είχα φτιάξει λουλουδένιο σπιντ; (ναι, ξέρω ότι είναι σπιντ ΜΕ τη μολυσματική ουσία μέσα.)
Relly, δεν είχα κανένα πραγματικό τεστ αντίδρασης στα ναρκωτικά στο σπίτι. Ούτε επιθυμούσα να περιμένω περισσότερο τώρα γι' αυτή την καταραμένη παρτίδα του γαμημένου μαλάκα-καργιόλη. Ήταν η ώρα του Μίλερ.
"Λοιπόν, οι γαμάτοι γάτοι πεθαίνουν από περιέργεια, όχι από γηρατειά" σκέφτηκα και έσπρωξα μισό smsll κουταλάκι του γλυκού στο στόμα μου.
ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, φρικτό, φρικτό άρωμα λουλουδιών και η συνηθισμένη πικράδα πολλών χημικών. Επιστημονική σημείωση 1: Δεν πέθανα κατά τη διάρκεια των πρώτων λεπτών της κατάποσης. Κανένα όργανο δεν φάνηκε να παθαίνει κρίσιμη ανεπάρκεια.
Οπότε, βιοδοκιμή:
1. 8:22 Μ.Μ. Μισό κουταλάκι του γλυκού αηδιαστικά μυρωδάτο άγνωστο σπιτικό αλάτι, με άγνωστες ποσότητες μολυσματικών ουσιών ή τοξικότητας, που καταναλώθηκε με άδειο στομάχι. Αυτό είναι αυτό που είναι γνωστό στους επιστημονικούς κύκλους ως "Πολύ Πολύ Πολύ Πολύ Βλακώδες".
2. Σκέφτομαι τις αποφάσεις μου στη ζωή. Είχε δίκιο η παλιά μου κοπέλα από την αρχή; Μήπως είμαι εντελώς και εντελώς ηλίθιος; Μπορεί να είμαι, αλλά δεν έχω πεθάνει ακόμα.
3. 8:45. Τίποτα περισσότερο. Μόνο η γκρίζα λάσπη της αυτοαμφισβήτησης και της απογοήτευσης της αποτυχίας.
4. 8:55 Ξέρεις, αυτό το πράγμα που μου λέει η φίλη μου για τη μέρα της ακούγεται πολύ ενδιαφέρον! Πρέπει να το συζητήσουμε περαιτέρω, έχει πολλές πτυχές.
5. 9 μ.μ. περίπου. Ξέρετε, σχεδόν όλα όσα σκέφτομαι είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέροντα και πρέπει να τα φέρουμε προς συζήτηση πραγματικά. Αλλά νομίζω ότι μάλλον πρέπει να το βουλώσω για λίγο, όσο βασανιστικό και αν είναι.
6. 9.20. Εντάξει. Τώρα το καταραμένο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ στην τηλεόραση είναι ενδιαφέρον. Τα σπορ είναι για τους καθυστερημένους και τους ανθρώπους που γράφουν με κεφαλαία. Καλύτερα να προσποιηθώ ένα χασμουρητό και έναν πόνο στο στομάχι και να ισχυριστώ ότι πρέπει να κοιμηθώ μόνος μου απόψε. Γιατί δεν θα υπάρξει ύπνος απόψε, εκτός αν είσαι υπό πλήρη αναισθησία. Γιατί οι τρίχες στο πίσω μέρος του λαιμού μου σηκώνονται τώρα.
7. 9.30 μ.μ. ---> 8 π.μ. και μετά.
Μικρές τρίχες που σηκώνονται όρθιες και ευχάριστες ανατριχίλες που διατρέχουν το σώμα μου συνεχίζονται για περίπου 1-2 ώρες.
Έγραψα τρία άρθρα, δύο πορνογραφικά μυθιστορήματα, συνομίλησα με ανθρώπους σε συγκεκριμένο κοινωνικό φόρουμ μέχρι που με απαγόρευσαν, κατέγραψα τα πάντα στον σκληρό μου δίσκο πολύ τακτοποιημένα. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΚΑΘΑΡΑ.
Έγραψα άλλο ένα άρθρο με σκελετό. Βρήκα μια καλή ιστοσελίδα πορνό. Το τέλος.
Αυτό είναι ίσως το πιο ισχυρό speed που έχω καταναλώσει ποτέ. 24 ώρες και είμαι ακόμα μαστουρωμένος. Αρχίζω να φτάνω στο σημείο όπου κάποιες διαζεπάμες μπορούν πραγματικά να με βοηθήσουν να κοιμηθώ, ίσως, αλλά αν τις είχα πάρει χθες θα είχα μάλλον μόνο πολύ κακή ισορροπία και θα έπεφτα πάνω σε πράγματα - ενώ θα έκανα όλα τα παραπάνω.
TLDR: Έφτιαξα α-έλαιο μέσω της διαδρομής NaBH4/χαλκός και σκέφτηκα ότι ήταν σκατά. Δοκίμασα να το οξίνω, πήρα διάλυμα σαν ζελέ. Το ζελέ έγινε αλάτι στο κενό buchner. Το αλάτι μυρίζει αηδιαστικά λουλουδάτο. Κάποιος ηλίθιος το κατάπιε για να το δοκιμάσει και τώρα γράφει πολύ μακροσκελή μηνύματα 24 ώρες μετά. Πολύ ισχυρή ταχύτητα!
BBIT ΓΙΑΤΊ ΜΥΡΊΖΕΙ ΣΑΝ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΈΝΑ ΛΟΥΛΟΎΔΙΑ;
Ή όχι λουλούδια στην πραγματικότητα. Λες και κάποιος πολύ μπααααλάς χημικός από κάποια ανατολικοευρωπαϊκή χώρα που πάντα έχει τραγουδίστριες που μοιάζουν με wannabe πορνοστάρ να συμμετέχουν στη Eurovision προσπάθησε να φτιάξει μια μυρωδιά για ένα καθαριστικό τουαλέτας που θα την ονόμαζε "Flowery". Τόσο λουλουδάτο. Το κακό είδος.