- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Φυσικά μπορείτε να αναμίξετε την ελεύθερη βάση με διαλύτη πριν προσθέσετε το HCL αλλά αργότερα θα χρειαστείτε περισσότερο χρόνο για να βάλετε το μείγμα στους 130C λόγω του ότι αυτός ο διαλύτης θα εξατμιστεί, με το HCL από την κατάψυξη, η ελεύθερη βάση κρύα επίσης και η αποφυγή υψηλών θερμοκρασιών κατά την προσθήκη δεν θα είναι πρόβλημα ;-)
- Reaction score
- 166
Γνωρίζετε ότι το MDMA δεν μπορεί να θερμανθεί με οξέα σε υψηλές θερμοκρασίες; Το προϊόν διασπάται και δεν είναι πλέον καθαρό MDMA.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 43
Κοιτάξτε κάποιος που εξηγεί μια πολύ ενδιαφέρουσα μέθοδο l, η οποία θα μπορούσε να αλλάξει τη ζωή σας με τόσους πολλούς θετικούς τρόπους και να γίνει αντί για ένα σπίτι που ζει εθισμένος στη μαλακία χημικός της λογοτεχνίας που μπορεί μόνο να γκρινιάζει μόνο για τη γκρίνια και ελπίζει να πάρει φανταστική πίστωση ή κάτι τέτοιο δεν ξέρω.
Ακόμα πιο ενοχλητικό, είναι όλα αυτά τα σκύλα σχόλια που γαμάνε όλη τη δομή της μεθόδου που εξηγεί και τα ενδιαφέροντα σχόλια με αποτέλεσμα να καταλήγεις να μπερδεύεσαι καθώς το πρώτο σου πρέπει να τα συμπληρώσω όλα και να αφαιρέσω το θόρυβο στη γραμμή.
Αυτό το άτομο προσφέρει καθαρό προϊόν σας δίνει σαφή συνταγή Πολλοί άνθρωποι δεν είναι πρόθυμοι να δώσουν δωρεάν ή δεν γνωρίζουν καν οι ίδιοι. Υπάρχουν άνθρωποι.... Ξέρω...
Παρεμπιπτόντως, δεν μιλάω προσωπικά για κάποιον, αλλά γενικά.
Ακόμα πιο ενοχλητικό, είναι όλα αυτά τα σκύλα σχόλια που γαμάνε όλη τη δομή της μεθόδου που εξηγεί και τα ενδιαφέροντα σχόλια με αποτέλεσμα να καταλήγεις να μπερδεύεσαι καθώς το πρώτο σου πρέπει να τα συμπληρώσω όλα και να αφαιρέσω το θόρυβο στη γραμμή.
Αυτό το άτομο προσφέρει καθαρό προϊόν σας δίνει σαφή συνταγή Πολλοί άνθρωποι δεν είναι πρόθυμοι να δώσουν δωρεάν ή δεν γνωρίζουν καν οι ίδιοι. Υπάρχουν άνθρωποι.... Ξέρω...
Παρεμπιπτόντως, δεν μιλάω προσωπικά για κάποιον, αλλά γενικά.