Metody extrakce efedrinu z tablet

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,385
Deals
1
Oddělení ibuprofenu od pseudoefedrinu by mělo být poměrně jednoduché, protože ibuprofen je karboxylová kyselina, zatímco pseudoefedrin je amin. Pseudoefedrin bude rozpustný v kyselé vodě, zatímco ibuprofen nikoli. Pokud je pka ibuprofenu mezi 4 a 5, budete chtít spíše kyselý roztok, aby se většina převedla na volnou kyselou formu; pH 3 by mělo být dostačující. Takto nízkého pH lze snadno dosáhnout pomocí kyseliny chlorovodíkové (kyseliny murijové). Polyethylenglykol je polymer rozpustný ve vodě, pseudoextrakci z vody můžete provést pomocí éteru nebo petroletheru.

Last edited by a moderator:

xile

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Je to totéž pro Paracetamol nebo ASS?

Chery

Don't buy from me
Resident
Language
🇷🇺
Reaction score
9
Můj oblíbený Actifet se nevyrábí a koupila jsem si jiné tablety s prodlouženým uvolňováním, když jsem je naplnila alkoholem, vznikla z toho taková kaše,

Škrob... Napadlo mě a uvařila jsem tuhle kaši v 5% kyselině sírové, myslela jsem, že je možné přeměnit škrob na glukózu, a ouha, kaše se změnila v tekutinu( foto 2).

Když jsem vše přefiltroval a přidal hydroxid sodný ,vypadla z toho podivná plastická hmota, kterou jsem sebral (foto 3) chutná to hořce jako efedrin. co by to mohlo být? změkčovadla?

Attachments

• RvIX6gz5Pu.jpg
    RvIX6gz5Pu.jpg
    57.7 KB · Views: 374
  • IdqCPx9cmL.jpg
    IdqCPx9cmL.jpg
    159 KB · Views: 378
  • Fxuza17cBI.jpg
    Fxuza17cBI.jpg
    195 KB · Views: 376

Nacho

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Máte k dispozici kaly. Žádná polévka pro vás! (Polévka=psuedo)
Na většinu pilulek nemůžete použít alkohol jakéhokoli druhu. 1 ml alkoholu aktivuje něco, co přemění psuedo na chlorid sodný a vytvoří nekonečné množství gaku.
Voda také aktivuje tento gakk, takže zapomeňte na používání vody jako rozpouštědla nebo na uvolňování psueda. Našel jsem pouze jednu metodu a váhám, zda ji mám zveřejnit, protože výrobci gak a formulátoři pilulek čtou i tato fóra a změní svůj vzorec, aby bojovali proti jakémukoli úspěchu tajných chemiků.
Nicméně tajemství spočívá v umytí nechlorovaným čističem brzdových součástí. K dostání ve Walmartu nebo v jakémkoli obchodě s autodíly v kterékoli zemi.
Nastříkejte na hmotu tablet a nechte ji 15-20 minut nebo déle, pokud chcete. Přefiltrujte pilulkovou hmotu a tekutinu zlikvidujte. Tento krok opakujte, dokud se v mycí kapalině neobjeví další gakk nebo oleje.
Nyní můžete hmotu pilulek rozpustit v xylenu, éteru nebo nejlépe v hexanu, pokud jej seženete. QD čistič elektroniky je většinou hexan, ale nikdy jsem ho nepoužil na plynování. Filtrujte a odpařte rozpouštědlo nebo přidejte roztok hydroxidu sodného, pokud potřebujete volnou bázi pro redukci břízy. Výtěžnost je trvale více než 90 % VELMI čistého psueda.

Čistič brzdových součástek rozpouští veškerý gakk a aditiva. Vlastně rozpouští všechno kromě psueda. Zkuste to nejprve na několika tabletách, protože jsem to nezkoušel na všech značkách a přípravcích, ale zatím jsem nebyl zklamán. Mám určitou značku tablet, kterou dostávám, a mohu dvakrát umýt čističem brzdových dílů a použít hmotu tablet jako je v redukci kyseliny hydriodové, protože vše, co zanechává, je čisté psuedo. Žádná vařící rozpouštědla!!

Zkuste to a uvidíte a hodně štěstí přátelé.

Chery

Don't buy from me
Resident
Language
🇷🇺
Reaction score
9
Ano, máte pravdu, jedná se o gakk + škrob, tablety jsem zpracovávala bezvodým metanolem a škrob zůstal na filtru, ale spolu s pseudo to prošlo gakk, zkusím to zpracovat hexanem

Chery

Don't buy from me
Resident
Language
🇷🇺
Reaction score
9
To, vypadá jako pseudoefedrin volná báze krystalizuje při pokojové teplotě

Attachments

• fd2AtkgxiX.jpg
    fd2AtkgxiX.jpg
    711.9 KB · Views: 368
  • OIlAwTi4r9.jpg
    OIlAwTi4r9.jpg
    793.4 KB · Views: 368

The chef

Don't buy from me
Member
Reaction score
0

Dobrý den, budu stručný a omlouvám se, že nerozumím, ale v metodě 2, krok číslo 10, co se přivádí k varu? xylen nebo směs isopropylalkoholu a benzínu?

Last edited:

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,385
Deals
1
Dobrý den, @Šéfkuchař. Do směsi extraktu alkoholu a nafty musíte po kroku 8 přidat 50 ml xylenu a provést krok 10. V tomto kroku je třeba provést další kroky. Už tomu rozumíte?

Alper192535

Don't buy from me
Resident
Language
🇹🇷
Reaction score
11
@G.Patton čistý pseudoefedrin hydrochlorid jak mohu tuto drogu extrahovat

IBUCOLD-C 200 mg/30 mg/300 mg Potahované tablety
K perorálnímu užití.
- Léčivá látka: Každá potahovaná tableta obsahuje 200 mg ibuprofenu, 30 mg pseudoefedrin-hydrochloridu a 300 mg kyseliny askorbové (vitamin C).
- Pomocné látky: Složení: hydrogenfosforečnan vápenatý (bezvodý), sodná sůl kroskarmelosy, mikrokrystalická celulosa (PH101), koloidní oxid křemičitý, povidon K30, mastek, hydrogenovaný ricinový olej, mikrokrystalická celulosa (PH 112), Opadry AMB II 88A 230032 oranžová [polyvinylalkohol, oxid titaničitý (E171), mastek, hliníková žluť FCF Sunset Yellow Lake (E110), glycerylmonokaprilokaprát, laurylsíran sodný].

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,385
Deals
1
Četli jste toto téma?

Alper192535

Don't buy from me
Resident
Language
🇹🇷
Reaction score
11
ano, zeptal jsem se znovu, protože je rozdíl v názvu léku, děkuji.

carbon_hydrogen

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Mohu to použít pro Ibuprofen + pseudoefedrin? a mohu použít petrolej místo nafty?

luci007

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Dobrý den, přátelé
Potřebuji vaši pomoc!!!
Jak mohu odstranit pseudoefedrin z tablet antihistaminik?!
Existuje o tom nějaké výukové video?!
Děkuji

broken_sharded

Don't buy from me
New Member
Reaction score
7
Co si myslíte o tom, že stačí použít nechlorovaný čistič brzd, abyste se zbavili veškerého nežádoucího materiálu a zůstane vám jen Pseudo HCL. V jedné z těchto zpráv se píše, že to funguje, ale já jsem skeptický. Pokud ano, mnohem raději bych použil tuto metodu.

Gofaster72

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
Mohu se mýlit, ale domnívám se, že nechlorovaný čistič brzd nedělá dřepy Vždycky jsem si myslel, že to byla ta červená plechovka, kterou jste chtěli, protože v ní byl trichlorethylen. Nemyslím si, že to v dnešní době vůbec funguje, bez ohledu na to, co jste se tu mohli dočíst. Možná se ale mýlím????

None

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
6
Dobrý den, je to skvělé, ale v druhé metodě jsem nepochopila promývání s mekem, část 12, po filtru mám roztok spojit s mekem a zahřát?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,385
Deals
1
Ne, jen čistý MEK přes nálevku se sedimentem efedrin-hydrochloridu, aby se propláchl.

Gawer

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Mohu použít nahco3 místo na2co3?

Cheerbushe

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Nemám MEK na oplachování pseudo HCL. (Postup 12)Co mám použít místo MEK?

chem19

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Vyzkoušejte si butanon. Iupac název MEK