?Takže tím chcete říct, že bych měl pro celý tento postup použít extrakci A/B ?
Můj nový plán je nejprve rozpustit pilulky v ethanolu po dobu 5-8 hodin. (minule jsem tento teqniqe rozpustil bot IBU a PSE, ale hmotnost krabičky Modafenu je 24ks a jedna tableta obsahuje 200mg Ibuprofenu a 30mg PSE. takže na začátku jsem začal s 5500mg.
Po ethanol souk jsem jen nechat je odpařit rdryry v chill.....it byl okayn a nejzajímavější myslím, že jsem šel z 5500a na jako 1500-1700 mg, ale im reallz jistý, že to jen pse, ibu a několik málo plnidla.
A z tohoto bodu jsem zvědavý.
SOOOO myslíte, že to bude fungovat ?
1. namáčení celé hmoty v ethanolu po dobu 5-8 hodin.
2. přefiltrování roztoku a ponechání tekutiny a vyhození zbytků roubíku.
3. nyní je čas zahřát na velmi nízké teplotě a pomalu odpařovat, dokud nezískáme požadovanou práškovou směs PSE a IBU.
4.přidání alkalické vody, dokud můj roztok nedosáhne pH 13.........přidání alkalického roztoku k čemu? jako soke prášky v alkalické vodě ? protože moje prášky obsahují sračky, které se aktivují ve vodě.
5. extrakt s toluenem
6. teď zlikvidovat starou vrstvu vody, pak možná udělat několik promývání vodou?
7. Do nepolárního rozpouštědla přidejte trochu čisté destilované vody.
8. Okyselit na pH 3 zředěnou HCl (musím to protřepat, nebo stačí pomalé víření?).
9. Pseudo bude migrovat do vodné fáze jako sůl pseudo-HCl.
10. Ibuprofen (nyní kyselý) se vysráží ve vodné fázi, takže teoreticky máme ve vodě pěkně čistý pseudo.
11. Nakonec mohu provést extrakci A/B, abych PSE ještě více vyčistil.
Děkuji za odpovědi