Máte k dispozici kaly. Žádná polévka pro vás! (Polévka=psuedo)
Na většinu pilulek nemůžete použít alkohol jakéhokoli druhu. 1 ml alkoholu aktivuje něco, co přemění psuedo na chlorid sodný a vytvoří nekonečné množství gaku.
Voda také aktivuje tento gakk, takže zapomeňte na používání vody jako rozpouštědla nebo na uvolňování psueda. Našel jsem pouze jednu metodu a váhám, zda ji mám zveřejnit, protože výrobci gak a formulátoři pilulek čtou i tato fóra a změní svůj vzorec, aby bojovali proti jakémukoli úspěchu tajných chemiků.
Nicméně tajemství spočívá v umytí nechlorovaným čističem brzdových součástí. K dostání ve Walmartu nebo v jakémkoli obchodě s autodíly v kterékoli zemi.
Nastříkejte na hmotu tablet a nechte ji 15-20 minut nebo déle, pokud chcete. Přefiltrujte pilulkovou hmotu a tekutinu zlikvidujte. Tento krok opakujte, dokud se v mycí kapalině neobjeví další gakk nebo oleje.
Nyní můžete hmotu pilulek rozpustit v xylenu, éteru nebo nejlépe v hexanu, pokud jej seženete. QD čistič elektroniky je většinou hexan, ale nikdy jsem ho nepoužil na plynování. Filtrujte a odpařte rozpouštědlo nebo přidejte roztok hydroxidu sodného, pokud potřebujete volnou bázi pro redukci břízy. Výtěžnost je trvale více než 90 % VELMI čistého psueda.
Čistič brzdových součástek rozpouští veškerý gakk a aditiva. Vlastně rozpouští všechno kromě psueda. Zkuste to nejprve na několika tabletách, protože jsem to nezkoušel na všech značkách a přípravcích, ale zatím jsem nebyl zklamán. Mám určitou značku tablet, kterou dostávám, a mohu dvakrát umýt čističem brzdových dílů a použít hmotu tablet jako je v redukci kyseliny hydriodové, protože vše, co zanechává, je čisté psuedo. Žádná vařící rozpouštědla!!
Zkuste to a uvidíte a hodně štěstí přátelé.