Синтез на мефедрон (4-MMC); лесен за изпълнение - висок добив

K-Cyanide

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
76
Поздравления, така че вашият продукт изглежда по този начин след края на реакционното време и преди всяко измиване/почистване, нали? Ако е така, всички ние сме любопитни за вашия мистериозен метод за получаване на супер чист продукт от реакция, която сама по себе си не е чиста с няколко странични реакции. ;)

cartelloszetas

Don't buy from me
New Member
Reaction score
28
I dont wash nothing I throw acid and aceton mix and get this all.u need know what u do freebase I made in 30min

Attachments

• hfIBVetilv.jpeg
    hfIBVetilv.jpeg
    5.2 MB · Views: 714
View previous replies…

ice4mmc

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Обслужване Wickr.me/singal/tegram Нуждаете се от отговори на въпроси, надеждно заплащане или установяване на сътрудничество :)

thevines2

Don't buy from me
Resident
Reaction score
8
Ами ако направя моето 4mmc твърде чисто и не стимулиращо, вероятно просто ще отида в стила на 2009-2010 г. и ще смеся метилон с мефедрон, който получи някои невероятни високи стойности от тази комбинация през годините

Cruela83

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Спомняте ли си колко милиграма метилон и колко мефедрон беше тази комбинация?

WildDoc

Don't buy from me
Resident
Reaction score
2
Задължително ли е да има ротовап в тази реакция?

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
не

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Роровап не е задължително условие при нито една реакция. Вакуумната дестилация постига същата цел, но просто е по-малко удобна

The Alchemist

Don't buy from me
Resident
Reaction score
25
@thevines2: Точно така се чувствам и аз. Не ме интересува колко по-добри са мръсните лекарства, по-добре е да се компенсира с второ чисто вещество. Мръсните наркотици така или иначе са просто множество непознати вещества.

@K-Cyanide: Откъде да знам, че в продукта ви няма нереагирал прекурсор, странични продукти и HCl? О, точно така, имаш, ето защо е много по-добър. Можеш да вдишаш и препарат за почистване на канали и това ще ти е приятно, но трябва ли??

Направете чист продукт. Никой не го харесва? Boohoo make something else they like and do it right. Можете да направите метамфетамин в пожарогасител със стари батерии, но трябва ли??

Толкова си добър, защо не изолираш изомерите и страничните продукти, не направиш биологичен анализ, а след това не изпратиш на масспектроскоп? Това подпомага проучването и ви позволява да разберете дали предлагате на клиентите си лош продукт. Интересува ли ви това, или това са пари за вас?Реторично.

Вашият метод е лош. Всички го знаят. Вие също. Имате отношение "достатъчно добро за улицата" и го намирам за обидно. Сигурно го режеш и с кофеин и бебешка формула, а? Твоят 4 ммк не е стимулиращ? Забравил си изомера R или нещо подобно? Виждал съм хубави кристали 4mmc, но ти имаш загорял прах, който наричаш 99% и който не е стимулиращ? Ти си лъжец и уличен проповедник. Всяка стъпка от вашия метод е боклук, затова виждам, че тази тема се появява всеки ден, призовавайки към грешките ви и отровния ви начин на живот. Много подходящо потребителско име, братко. Знаеше какво правиш lol

И така, чудя се кое е по-добро, цигарите или никотинът?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Ако има много много нереагирал прекурсор, той ще изтръгне плътта от лицето ви. Само нежното му помирисване е много болезнено това вероятно е границата от 1 mg или по-малко

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Също така, кой препарат за почистване на канализация е приятен за усещане? Имам HCL+H²O, H²SO⁴ и NaOH. Ще си го взема, ако е нещо друго, но вие ме заинтригувахте. Благодаря за ценния ти принос!

OrgUnikum

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
281
Не смятам, че това е евангелие. Лично аз мога да кажа, че при dextro-Methamphetamine.HCl и при солите на амфетамина може да се спечели много от отстраняването дори на най-малките примеси. Печалбите са в "яснотата на ума" и в много лесното сваляне. Разбира се, някой може да има друга дефиниция на "желаните ефекти", които са се определили от употребата на обичайните търговски глупости, които са превърнали амфетамина в делириум, но честно казано, това не е мой проблем.

Имам някакво усещане, че при 4-MMC може да има странична реакция, включваща карбонилната част, особено когато се използва излишък от метиламин. Също така съм малко изненадан, че никой не се занимава с отстраняване на брома, когато цветът ясно показва, че все още има много количество бром (червено/розово), Без бисулфит, тиосулфит или въглен, защо не?

@DavidNichols Няма редуктивно аминиране. Това е субституция.

Всички любезно да започнат да режат на другите малко и също така всички да спрат да публикуват "ex cathedra" "говорещи от името на бога". В крайна сметка всички ние готвим само с вода и не става въпрос за "победа", добре?

thx

w2x3f5

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
179
излишъкът на нуклеофил (метиламин) намалява вероятността за реакция на вторичния амин с бромокетон, тъй като вторичният амин е по-реактивен.
с условието, че е взел сух бромокетон, най-вероятно не е имало свободен бром, но цветът на разтвора ясно показва голямо количество примеси в първоначалния бромкетон.

OrgUnikum

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
281
Разбира се, че там има кървав бром, нали го виждате!
Просто е, както е: Добавете малко тиосулфат във вода към червеникавия разтвор, докато стане безцветен. Бромът е превърнат в бромид.

Ще откриете, че всяка реакция, включваща Бром, има такава стъпка, а тези, които нямат, използват пречистване чрез хроматографска колона като последваща стъпка.

Също така бих се обзаложил, че метиламинът като първичен амин е по-реактивен, много по-реактивен от метикатиона като вторичен амин, да не говорим за много вероятните стерични пречки.
Имам обаче проблеми да разбера защо Метиламинът не би трябвало да реагира с Кето-групата, което не би било проблем, докато бромокетонът вече е превърнат във вторичен амин, тъй като тогава се образува само Имин, който ще се върне при контакт с малко вода, но ако това се случи с бромокетона, ще се образува Амин и Бромо ще се замени с ОН-, Хидроксил....

w2x3f5

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
179
Такива цветове могат да се дължат и на нежелани реакции, но несъмнено си струва да се промие бромокетонът с натриев тилосулфат или да се тества за наличие на свободен бром. Смятам, че най-вероятно става въпрос за дибромокетон и/или за частично бромиране в пръстена.
Вторичните амини са по-реактивни, а меткатинонът има стерични пречки. За да разберете по-добре тази реакция, ви препоръчвам да изучите анализа на примесите в мефедрона; има голям брой научни трудове с анализ на примесите. Накратко, те откриват примеси от самокондензация на катинона (крайният продукт е имидазол), кондензация на катинона с бромокетон, не съм видял образуване на имин при реакцията на кондензация на катинона с метиламин.

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
157
Правил съм го само веднъж в много малък мащаб и в нито един от слоевете не е имало следи от портокал. Всъщност отначало си помислих, че съм се прецакал, защото тук виждам много снимки с оранжево.

HOLLANDSFINEST

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Много ясна тема, благодаря за споделянето на тези знания 🙏

Mehdi

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Може ли някой да ми изпрати метода?

Jordan Belfort

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
60
брат защо не фрибазирате 4 ммк и дестил инкасиране на ротап ?

Каква е температурата на кипене при свободна база и вакуум, знаете ли

w2x3f5

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
179
ви е необходим много силен вакуум от порядъка на 10 микрона, свободната основа на мефедрона се самокондензира много лесно, съответно температурата на кипене е необходимо да е поне по-ниска от 100 градуса, а още по-добре и по-ниска.

TheVacuumGuy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
61
@K-Cyanide
Благодаря за тази подробна процедура. ИМХО тя е една от най-добрите тук всъщност.

Woody

Don't buy from me
Member
Reaction score
4
Здравейте, момчета. Имам нови химикали и с тях последният ми известен синтез с бром толуол и метил не работи. 4хлорофенил-1-бромоетил-кетон, за разтворител dcm. След реакцията се опитвам да подкиселя, но няма капки брашно.. Спрях да смесвам и имаше 2 слоя, които ги взех в отделни контейнери, и единият контейнер започна да кристализира. Получих не много около 10 % кристали и много мазна лепкава жълтеникава паста... Някой може ли да ме насочи?

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
254
Deals
1
Качване на някои изображения mite not off reacted long enough