Harika, bir sorun olduğunu düşündüm ve her iki aşamayı da kaydettim, çözümü daha sonra çözeceğim.
İpa'yı serbest bazdan tamamen buharlaştırmak zorunda mıyım yoksa sadece uygulanabilir bir seviyeye indirebilir miyim? Yani %10?
Organik katmanınız ürünle yeterince konsantre ise hiç buharlaştırmaya gerek yoktur. Freebase çok seyreltikse, bok gibi çökelecek veya hiç çökmeyecektir. 5 g propenden ilk yıkamada 100ish ml organik katman hedefliyorum. 30-50 ml ile 1-2 yıkama daha.
Damıtmayı düşünüyorsanız, kesinlikle vakuma, hatta belki de inert atmosfere ihtiyacınız olduğunu biliyorum. Anladığım kadarıyla hava varlığında kaynama noktasından daha erken parçalanmaya başlar.
Bilmiyorum, sadece bir kez başıma geldi, o zaman çok büyük bir katmanım olmadığından emin oldum ve bir kez telafi etmeye çalışmadım. Ayrıca fosforik asidi çalıştırmak sülfürik asitten daha zordur.
Tamam, her şey yolunda. Orada duran bir bataryam da var, ama bu çalışma için zamanım yok. sülfürik alamıyorum, ama fosforik alabilirim, bu yüzden biraz var. fosforik ne gibi farklılıklara ihtiyaç duyabilir biliyor musunuz?
Patton'dan daha önce ısıtmanız gerektiğini duydum, sülfürik ile hiç yapmadığım bir şey, ama sonra tekrar asidim oldukça saf.
AB'deyseniz Polonya'dan sipariş verin, size kelimenin tam anlamıyla her şeyden varil satacaklardır lol
Tamam, teşekkür ederim.
ülkem ab'ye kıyasla riskli, bu yüzden elimdeki bitmiş bir pili işlemeyi tercih ederim. ki sorun değil, şu anda sadece cbf yapıyorum ve bunu başlatmak istiyorum.
ipa + freebase karışımını asitlendirdiğimde soğuk olmalı mı? aseton önceden soğutulmalı mı?
yoksa 12 saatten fazla dondurucuda kalması gerçekten önemli değil mi?