- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Elbette HCL'yi eklemeden önce freebazı çözücü ile karıştırabilirsiniz, ancak daha sonra bu çözücü buharlaşacağı için karışımı 130C'ye koymak için daha fazla zamana ihtiyacınız olacak, dondurucudan HCL ile freebaz da soğuk olacak ve ekleme sırasında yüksek sıcaklıklardan kaçınmak sorun olmayacak ;-)
- Reaction score
- 166
MDMA'nın asitlerle yüksek sıcaklıklara kadar ısıtılamayacağını biliyor musunuz? Ürün bozulur ve artık saf MDMA değildir.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 43
Hayatınızı pek çok olumlu yönde değiştirebilecek çok ilginç bir yöntemi açıklayan birine bakın ve bunun yerine sadece şirretlik için şirretlik yapabilen ve imaginaire kredisi almayı uman bir ev yaşamı bağımlısı masturbasyon edebiyatçısı kimyager olun ya da bilmiyorum.
Daha da sinir bozucu olanı, tüm bu şirret yorumlar, yöntem açıklayan ve ilginç yorumların tüm yapısını mahvediyor, bu yüzden ilk önce hepsini doldurmak ve satırdaki gürültüyü ortadan kaldırmak zorunda kaldığınız için kafanız karışıyor.
Bu kişi temiz ürün sunuyor size net tarif veriyor Birçok insan ücretsiz vermeye istekli değil ya da kendileri bile bilmiyor. İnsanlar var.... Biliyorum...
Bu arada kişisel olarak biriyle konuşmuyorum, genel olarak konuşuyorum
Daha da sinir bozucu olanı, tüm bu şirret yorumlar, yöntem açıklayan ve ilginç yorumların tüm yapısını mahvediyor, bu yüzden ilk önce hepsini doldurmak ve satırdaki gürültüyü ortadan kaldırmak zorunda kaldığınız için kafanız karışıyor.
Bu kişi temiz ürün sunuyor size net tarif veriyor Birçok insan ücretsiz vermeye istekli değil ya da kendileri bile bilmiyor. İnsanlar var.... Biliyorum...
Bu arada kişisel olarak biriyle konuşmuyorum, genel olarak konuşuyorum