- Reaction score
- 13
1 Biraz ev ödevi yapın
UV Floresan Siyah Işık BL 12 inç (tam uzunluk) Ampulü Değiştirin 8Watt T5 UVA
2 Ürünün toplam ağırlığının %20'si dh20 yeniden kristalleştirme örneğin 1000g MA 200g dh20 ekleyin ısı ile çözündürün ardından UV siyah ışık altına yerleştirin
Size açıkça söylüyorum, beni küçümsemeye ve neden bahsettiğimi bilmiyormuşum gibi göstermeye çalışmayın, tamam mı?
Bu topluluğa 20 yıllık tecrübemle geldim ve cevaplar için Fester'ın saçmalıklarını kopyalayıp yapıştırmama gerek yok.
Dünyanın her yerindeki laboratuvarlarda çalıştım.
UV Floresan Siyah Işık BL 12 inç (tam uzunluk) Ampulü Değiştirin 8Watt T5 UVA
2 Ürünün toplam ağırlığının %20'si dh20 yeniden kristalleştirme örneğin 1000g MA 200g dh20 ekleyin ısı ile çözündürün ardından UV siyah ışık altına yerleştirin
Size açıkça söylüyorum, beni küçümsemeye ve neden bahsettiğimi bilmiyormuşum gibi göstermeye çalışmayın, tamam mı?
Bu topluluğa 20 yıllık tecrübemle geldim ve cevaplar için Fester'ın saçmalıklarını kopyalayıp yapıştırmama gerek yok.
Dünyanın her yerindeki laboratuvarlarda çalıştım.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 4
20 yıllık deneyiminiz size d-meth'i seçici olarak kristalize etmek için sulu bir meth çözeltisine siyah ışık koymayı mı öğretti? Bunu Nature dergisinde yayınla dostum, çığır açar. UV ışığının D-meth molekülü üzerinde L-meth'e karşı nasıl bir seçiciliği olabilir - diğer tüm saçmalıkları bir dakikalığına göz ardı edersem? Hiçbiri, çünkü tamamen aynı şekilde uyarılıyor, aynı fiziksel özelliklere sahip.
Bu insanları neden hayal dünyanıza çekmeye çalıştığınızı bilmiyorum ama dürüst olmak gerekirse utanç verici.
Bu insanları neden hayal dünyanıza çekmeye çalıştığınızı bilmiyorum ama dürüst olmak gerekirse utanç verici.
- Reaction score
- 8
1. 1000g MA serbest baz mı yoksa HCl mi?
2. dh20-bu damıtılmış su mu?
2. dh20-bu damıtılmış su mu?
↑View previous replies…
- Language
- 🇩🇪
- Reaction score
- 16
- Deals
- 1