- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Seveda lahko pred dodajanjem HCL zmešate freebase s topilom, vendar boste pozneje potrebovali več časa, da zmes segrejete na 130C, ker bo to topilo izhlapelo, s HCL iz zamrzovalnika pa bo hladna tudi freebase in izogibanje visokim temperaturam med dodajanjem ne bo nobena težava ;-)
- Reaction score
- 166
Ali veste, da MDMA ni mogoče segrevati s kislinami na visoke temperature? Izdelek razpade in ni več čisti MDMA.
↑View previous replies…
Bro, sprostite se. Ali misliš, da sem šolski džanki, ki kuha metamfetamin za vir življenja? Diplomiral sem iz matematike, ne iz metamfetamina. Zakaj torej verjameš, da me lahko navdušiš s svojim grafom?
- Reaction score
- 112
Oh, ne, brat, ne za nadzor energije, prosim. Se spomniš, da sem s tabo delil rezultat testa 87 %? Opravil sem še nekaj testov.
87 % ne spet, ampak vedno))))))
Najbolj zabavna razlaga: stopnja napake 5-10 %.
87 % ne spet, ampak vedno))))))
Najbolj zabavna razlaga: stopnja napake 5-10 %.
Chem-Safe
Chem-Safe - Energy Control
- Language
- 🇪🇸
- Reaction score
- 25
Oseba, ampak tega vam nismo povedali, povedali smo vam, da je najprej v vsaki analizni storitvi, ki jo opravljajo ljudje, za začetek prisotna človeška napaka. Nato smo odgovorili na vaše vprašanje, kako verjetno je, da se to zgodi, IN odgovorili na naslednje:
Upoštevajte, da se verjetnost, da v vzorcu dobimo enak rezultat, spreminja glede na porazdelitev podatkov. Bolj ko je rezultat bližje povprečju, večja je verjetnost, da se bo rezultat ponovil. Glede na to, da imate porazdelitev odstotkov s povprečjem 82 % in standardnim odklonom 13,84 %, lahko analizirate, kateri razpon vrednosti bi bil bolj verjeten pri pridobivanju dveh vzorcev z enakim odstotkom. Če torej analizirate dva vzorca, je razpon števil, kjer je najverjetneje dobiti enak odstotek, okoli povprečja 82 %, ki sega približno en standardni odklon na vsako stran (od 68,16 % do 95,84 %). To bi bil najverjetnejši razpon za pridobitev enakega rezultata v dveh zaporednih vzorcih zaradi koncentracije podatkov okoli povprečja.
Z drugimi besedami, to ni vprašljiv rezultat, temveč verjeten.
Na voljo vam je celo graf, na katerem je skoncentrirano največje število rezultatov MDMA. Resnično, ali ste razumeli samo 5-10 %? Lahko vam to bolje razložimo.
Upoštevajte, da se verjetnost, da v vzorcu dobimo enak rezultat, spreminja glede na porazdelitev podatkov. Bolj ko je rezultat bližje povprečju, večja je verjetnost, da se bo rezultat ponovil. Glede na to, da imate porazdelitev odstotkov s povprečjem 82 % in standardnim odklonom 13,84 %, lahko analizirate, kateri razpon vrednosti bi bil bolj verjeten pri pridobivanju dveh vzorcev z enakim odstotkom. Če torej analizirate dva vzorca, je razpon števil, kjer je najverjetneje dobiti enak odstotek, okoli povprečja 82 %, ki sega približno en standardni odklon na vsako stran (od 68,16 % do 95,84 %). To bi bil najverjetnejši razpon za pridobitev enakega rezultata v dveh zaporednih vzorcih zaradi koncentracije podatkov okoli povprečja.
Z drugimi besedami, to ni vprašljiv rezultat, temveč verjeten.
Na voljo vam je celo graf, na katerem je skoncentrirano največje število rezultatov MDMA. Resnično, ali ste razumeli samo 5-10 %? Lahko vam to bolje razložimo.
- Reaction score
- 112
Bro, videti je, da vas preveč skrbi 120 EUR za vaše ponarejene teste. Sprosti se, brat. To je edini tvoj prihod? Če je tako, te lahko zaposlim kot izdelovalca kapljic: pošlji mi PM, našel bom delo zate.
- Reaction score
- 112
Bro, sprostite se. Ali misliš, da sem šolski džanki, ki kuha metamfetamin za vir življenja? Diplomiral sem iz matematike, ne iz metamfetamina. Zakaj torej verjameš, da me lahko navdušiš s svojim grafom?
Last edited: