- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
Pre mňa bol trik, aby som nedostal kal pre cas 5449-12-7, rozpustenie vo vriacej vode na číry roztok, vypnutie tepla a opatrné pridanie h2so4 konc.
Tým som dosiahol okamžitú konverziu v prijateľnom výťažku, pričom sa okamžite vytvorili vrstvy, ale pre istotu som ešte 30 min refluxoval. naopak, keď som sa ponáhľal a nerozpustil som glycidát úplne, žiadne množstvo refluxu nedokázalo dostať tuhé látky do reakcie a musel som ich odfiltrovať.
Pozor na rozstrekovanie pri pridávaní kyseliny.
Tým som dosiahol okamžitú konverziu v prijateľnom výťažku, pričom sa okamžite vytvorili vrstvy, ale pre istotu som ešte 30 min refluxoval. naopak, keď som sa ponáhľal a nerozpustil som glycidát úplne, žiadne množstvo refluxu nedokázalo dostať tuhé látky do reakcie a musel som ich odfiltrovať.
Pozor na rozstrekovanie pri pridávaní kyseliny.
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 54
Pri H2SO4 sa vrstvy oddelia okamžite, ale to neznamená, že máte P2P. Je to len oddelená kyselina glycidová. Práve som to skúšal a dostal som dve vrstvy bez zápachu.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
Uvažujete tak? Oddelené od čoho? A čo zostane, ak sa oddelí?
BMK má celkom ľahkú arómu, porovnali ste s vôňou po refluxe?
Netvrdím, že neviete, ako vonia, alebo že sa nemýlim, len chcem vedieť
BMK má celkom ľahkú arómu, porovnali ste s vôňou po refluxe?
Netvrdím, že neviete, ako vonia, alebo že sa nemýlim, len chcem vedieť
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 54
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
Dosť spravodlivé, môže to tak byť.
Tentoraz môžem hovoriť za veľký rozsah a s 2-3 hodinovým refluxom, ale fosforečná aj citrónová fungujú skvele. Pre citrónovú 25 kg/20 kg 5449.
Tentoraz môžem hovoriť za veľký rozsah a s 2-3 hodinovým refluxom, ale fosforečná aj citrónová fungujú skvele. Pre citrónovú 25 kg/20 kg 5449.
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
Mal ok výsledky pri rozpúšťaní v minimálnom množstve vody, ako aj v 1 l vody/kg. Obidva spôsoby sa robili teplé a po nich nasledovala kyselina a reflux.
Nemôžem povedať, koľko je minimálne množstvo v porovnaní s 1L/kg.
Nemôžem povedať, koľko je minimálne množstvo v porovnaní s 1L/kg.