Aj pri správne zriedenom a homogénnom výrobku z neho ľudia o.d. Zo samých nešťastných náhod. A ak je váš produkt zriedený presne podľa špecifikácií, veľa používateľov bude o.d, pretože predpokladajú, že je slabší. Fentanyl je morálny problém, nech sa ho snažíte ospravedlniť akokoľvek. Vytláčaním jedu na ulicu životy nezachránite. Je v poriadku, ak to považujete za zodpovednosť koncových užívateľov alebo je vám to jednoducho jedno, alebo ešte lepšie: vyrobte si ho pre vlastnú spotrebu. Ale nevymýšľajte chabé odôvodnenia. BS nie je cool.
Úprimne povedané, mám pocit, že v tejto chvíli by najbezpečnejším spôsobom, ako to ukázať ľuďom, ktorí sú naivní, bur trvajú na tom, že to aj tak skúsia, bolo prostredníctvom médií. Mohli by aspoň vidieť správne bezpečnostné opatrenia.
Koľko 4-piperidónu mám použiť v prvom kroku? Alebo ako to mám zistiť sám? Vedel som to, takže na mňa nevešajte príliš veľa psov, ale je to zásadná informácia, ktorá bola vynechaná, a ja som prehľadával internet v snahe zistiť to..
Takže ako sa dá najjednoduchšie získať fentanyl alebo karfentanyl? počul som, že ľudia to môžu urobiť z litteraly zo šrotu a len pridajú do nejakého shi** hlavné chemikálie a dostanú vo finále karfentanyl alebo fentanyl, takže môže mi to niekto vysvetliť ?