- Reaction score
- 32
Ok, pasul 3 - am adăugat soluție de NaOH încălzită la 50c și pusă în mag Stir după 6 ore o mizerie cremoasă groasă aproape solidă era în rbf-ul meu. Am adăugat DCM și au apărut două straturi. La început, am fost foarte fericit!!! Deoarece stratul gros cremos stătea pe fund și am crezut că stratul mai clar era bunătățile extrase din DCM era deasupra. Nu, nu, nu..... Stratul gros lăptos era DCM-ul. Știu sigur că atunci când voi elimina DCM nu voi avea un ulei galben clar aka p2p.
@HEISENBERG
Ați echipa revizuit acest proces înainte de publicare. Se pare că experții au tăcut pe această procedură. Ar fi frumos pentru a obține un sprijin pe o metodă echipa ta a publicat.
Ok, așa că voi încerca distilarea pe mizeria cremoasă și să vedem ce vine peste.
@HEISENBERG
Ați echipa revizuit acest proces înainte de publicare. Se pare că experții au tăcut pe această procedură. Ar fi frumos pentru a obține un sprijin pe o metodă echipa ta a publicat.
Ok, așa că voi încerca distilarea pe mizeria cremoasă și să vedem ce vine peste.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 88
Folosiți metoda mea proprie, adică: Încălziți MEK și benz, cu acid clorhidric: 90-110 C, 3-5 ore.
Apoi puneți o soluție de KOH 10%, iar cristalele apar imediat. Scăpați de apă. Puneți-le în congelator. Se scapă de ulei. Cristale pure, albe. ...sunteți bineveniți!
Apoi puneți o soluție de KOH 10%, iar cristalele apar imediat. Scăpați de apă. Puneți-le în congelator. Se scapă de ulei. Cristale pure, albe. ...sunteți bineveniți!
↑View previous replies…
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 0
Am deja soluția MPB și aș dori să obțin cristalele fără distilare. Condensarea adolului a fost realizată prin gazare cu acid. Credeți că dacă se introduce acid în soluția Benz + MEK prin gazare și se încălzește până la 90-110°C timp de 3-5 ore și se spală cu hcl înainte de a adăuga 10% KoH, există posibilitatea ca cristalele să precipite imediat? Este important să înghețați soluția pentru a obține cristale și care sunt măsurătorile dvs. de reactivi.