- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Desigur, puteți amesteca freebase cu solvent înainte de a adăuga HCL, dar mai târziu veți avea nevoie de mai mult timp pentru a pune amestecul la 130C, deoarece acest solvent va fi evaporat, cu HCL din congelator, freebase rece prea și evitarea temperaturilor ridicate în timpul adăugării nu va fi nici o problemă ;-)
- Reaction score
- 166
Știți că MDMA nu poate fi încălzită cu acizi la temperaturi ridicate? Produsul se descompune și nu mai este MDMA pură.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 43
Uite cineva care explică o metodă foarte interesantă l, care ar putea schimba viața ta în atât de multe moduri pozitive și să devină în schimb un chimist literatură wanking dependent de viață acasă care poate doar bitch doar pentru bitching și speranța de a obține credit imaginaire sau așa nu știu.
Și mai enervante sunt toate comentariile alea care strică întreaga structură a metodei de explicare și a comentariilor interesante, așa că sfârșești prin a fi confuz ca prima dată când trebuie să le completez pe toate și să elimin zgomotul din linie.
Această persoană oferă un produs curat vă oferă o rețetă clară Mulți oameni nu sunt dispuși să dea gratuit sau nici măcar nu se cunosc. Există oameni.... Știu...
Apropo, nu vorbesc personal cu cineva, ci în general
Și mai enervante sunt toate comentariile alea care strică întreaga structură a metodei de explicare și a comentariilor interesante, așa că sfârșești prin a fi confuz ca prima dată când trebuie să le completez pe toate și să elimin zgomotul din linie.
Această persoană oferă un produs curat vă oferă o rețetă clară Mulți oameni nu sunt dispuși să dea gratuit sau nici măcar nu se cunosc. Există oameni.... Știu...
Apropo, nu vorbesc personal cu cineva, ci în general