Scurtă actualizare: A doua recoltă a produs încă 24,81 g, astfel încât randamentul total este de 335,57 g sau 85,94 % pe o bază m/m. E rău? Sunt foarte mulțumit de rezultate.
@tucoXxX: Luând în considerare producția suplimentară, veți avea nevoie de 1000*500/335,57 egal cu 1490g din bromo cetonă.
@w2x3f5: Îți respect opinia, dar nu sunt de acord. Temperatura nu poate fi prea ridicată, deoarece alte rute cu solvenți diferiți utilizează temperaturi mai ridicate. RM nu a fiert, aș spune că a fost un reflux ușor.
De asemenea, mă îndoiesc că durata de 2,5 ore este prea lungă, deoarece în RM existau încă urme de bromocetonă nereacționată. Iar culoarea produsului brut pare mai închisă decât este în realitate.
Câteva cuvinte pentru vânătorii de 4-MMC ultrapuri. Paradoxul conform căruia substanțele ultra pure au efecte mai puțin dorite decât altele cu anumite impurități este bine cunoscut. Acest lucru este valabil mai ales în cazul 4-metil-metacatinonei, cunoscută și ca Mefedronă. Știu despre ce vorbesc, deoarece am sintetizat substanța pe calea pe care unitățile LE oficiale din întreaga lume o folosesc ca standard de testare (cel puțin așa au făcut acum câțiva ani). Ruta utilizează MeHCl și trietilamină, iar după reacție s-a efectuat o extracție a/b, apoi substanța a fost precipitată dintr-o soluție de butanol cu eter și recristalizată din THF. Rezultatul a fost un produs pur în proporție de peste 99 %, iar acum ghiciți cum a funcționat în ceea ce privește testele biologice? Bingo! Inferior și foarte slab.....
Fotografia atașată arată produsul spălat de două ori. Presupun că efectul pe care îl poate produce este deja mai scăzut decât cel de la primul produs.
Aveți grijă, oameni buni!