- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 76
Este foarte ciudat ce se întâmplă aici. Postați o metodă și, în loc de o discuție stimulativă, primul comentariu vine de la un tip aparent confuz care poate face totul mult mai bine și mai repede. Cum o face ?, nu ne spune retardatul ăsta.
Apoi apare următorul care vrea să vorbească de rău metoda prin contribuții pseudoștiințifice și analize la distanță și astfel să obțină clienți pentru afacerea lui de sinteză, dubios.
Și în cele din urmă, Prof. Smart-ass, postează câteva comentarii cinice și oferă exact 0 sugestii constructive.
Nu suntem în instanță aici, nu trebuie să dovedesc nimic. Puritatea eșantionului din versiunea academică a fost efectuată într-un laborator profesional cu spectre RMN, spectre infraroșii și UV, spectre de masă cu ionizare prin electrospray etc.
O să mă gândesc de două ori înainte să postez ceva, deci e inutil. În bunul și vechiul forum al stupului se cultiva un cu totul alt stil. Ce păcat.
Apoi apare următorul care vrea să vorbească de rău metoda prin contribuții pseudoștiințifice și analize la distanță și astfel să obțină clienți pentru afacerea lui de sinteză, dubios.
Și în cele din urmă, Prof. Smart-ass, postează câteva comentarii cinice și oferă exact 0 sugestii constructive.
Nu suntem în instanță aici, nu trebuie să dovedesc nimic. Puritatea eșantionului din versiunea academică a fost efectuată într-un laborator profesional cu spectre RMN, spectre infraroșii și UV, spectre de masă cu ionizare prin electrospray etc.
O să mă gândesc de două ori înainte să postez ceva, deci e inutil. În bunul și vechiul forum al stupului se cultiva un cu totul alt stil. Ce păcat.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 9
- By Researcherr
Nu luați personal ceea ce postează oamenii de aici, unii dintre ei sunt deștepți, alții știu ce vorbesc, dar preferă să facă bani din metodele lor de sinteză și nu înțeleg ce înseamnă schimbul de cunoștințe.
Postați reacțiile și metodele voastre, putem cu toții să le împărtășim și să învățăm din ele.
Postați reacțiile și metodele voastre, putem cu toții să le împărtășim și să învățăm din ele.
- Reaction score
- 28
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 76
@Researcherr
vă mulțumesc pentru cuvintele dvs. amabile. Ai dreptate, ar trebui să-i ignori pe acești tipi, deși în unele zile nu este atât de ușor *grin`*.
Apropo, uite ce ți-a răspuns glumețul ăsta. Acolo fac un diagnostic îndepărtat: tulburare mentală într-un stadiu avansat. Ai grijă de tine.
vă mulțumesc pentru cuvintele dvs. amabile. Ai dreptate, ar trebui să-i ignori pe acești tipi, deși în unele zile nu este atât de ușor *grin`*.
Apropo, uite ce ți-a răspuns glumețul ăsta. Acolo fac un diagnostic îndepărtat: tulburare mentală într-un stadiu avansat. Ai grijă de tine.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 179
Pentru cei proști, semnătura mea este special pentru șmecherii care îmi scriu în mesaje private cu întrebări despre cum să fac 10 kg deodată, unii dintre ei se pare că cred că le datorez ce. Semnătura mea înseamnă că nu am de gând să ajut nenorocitele de fabrici pe gratis. Trebuie să știi să accepți criticile la obiect, crezi că munca ta este valoroasă pentru comunitate? Nu, nu are, în subiectele vecine și randamentul devine mai mare și puritatea este clar, chiar și fără analiză, mai mare. Dacă credeți că ați făcut ceva unic, atunci vă înșelați.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 28
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 76