Când am baza liberă mdma, o amestec 1:2 cu aceton alb și aduc ph-ul la 2/3 și o pun la congelator timp de 24 de ore.
Dar nu apare nimic? Cineva mă poate ajuta?
Ratele dvs. sunt greșite, Aveți nevoie de un interval de ph de 7 - 6,5, deoarece PH-ul dvs. este de 2-3 pulberea dvs. se va solva din nou. Următoarea problemă este că trebuie să vă asigurați că acetona este anhidră și aveți nevoie de un raport Freebase la acetonă de 1:4.
Cred că ați supraestimat solubilitatea MDMA FB în DCM, eter de petrol, hexanne și solvenți similari. În realitate, este vorba despre 3-4 ml din acești solvenți pentru 1 gr de bază.
Dacă am înțeles corect, T trebuie să fie menținută la 8-10C în timpul întregului proces de agitare.
Care este consumul de gheață preconizat pentru un reactor cu cămașă de 20-30L utilizat cu o pompă, scufundat într-o baie de gheață? Sau acesta este un concept greșit și ar fi mai bine să se opteze pentru un răcitor electric cu flux?
în timpul adăugării NaBH4, puteți agita la temperatura camerei timp de 2 zile.
Bună ziua, nu vă pot răspunde. Depinde de viteza de adăugare și de alți factori.
Metoda dvs. utilizează gaz metilamină, corect? Dar metilamina utilizează metilamina HCI amestecată cu metanol, corect? Se poate utiliza soluție de metilamină pentru a înlocui metilamina HCI?
Înțelegeți că gazul metilamină este utilizat pentru a obține o soluție de metilamină metanol (MeOH)? Nu soluție de metanol de clorhidrat de metilamină. Puteți utiliza direct soluție de metanol de bază fără metilamină.