Am început cu 10 grame de precursor (CAS 52190-28-0) pe care l-am dizolvat cu 50 ml DCM, apoi l-am amestecat bine cu mâna cu o lingură până când precursorul s-a dizolvat corect, apoi am adăugat 20 ml soluție apoasă de metilamină 40% la precursorul dizolvat și într-o perioadă foarte scurtă după amestecarea cu lingura cu mâna s-au format 2 straturi, am separat stratul apos de bază cu ajutorul unei pipete și am adăugat 6ml de acetat de etil la stratul apos după ce am amestecat pentru o perioadă scurtă de timp am adăugat din nou stratul apos pe care l-am amestecat cu acetat de etil la bază, apoi am adăugat 10 ml de apă la bază pentru a o spăla și am amestecat până când s-au format 2 straturi, dar înainte de a adăuga apa s-au format și cele 2 straturi, după ce am îndepărtat stratul apos al bazei am adăugat 2 grame de sulfat de magneziu și am lăsat să se usuce pentru o perioadă, apoi am verificat pH-ul și a fost 7, apoi am preparat o soluție de 9 ml de acid clorhidric de laborator 35-38% cu 1 ml de acetonă și am amestecat bine, apoi am adăugat soluția picătură cu picătură la bază și am verificat pH-ul de fiecare dată, iar acesta era tot la 7. Apoi am mai adăugat puțină soluție și pH-ul era mai mic de 1, în loc să fie 5 ,5. În total am adăugat cam 5ml de soluție, și am depășit cantitatea, apoi am luat hârtie de filtru, am filtrat și se presupune că am lăsat clorhidratul de metilonă uscat, apoi am făcut un test antidrog cu metilonă și cred că nu a fost pozitiv, habar nu am.