Jakieś sugestie, jak zrobić syntezę, ale bez prasy hydralicznej? Na przykład pozostawić do wyschnięcia, podgrzać produkt i uformować go w cegłę, używając papieru do pieczenia lub innego papieru jako owijki, a następnie zamrozić, aby alternatywnie go prasować?
Co jeśli wyekstrahuję THC z marihuany (około 250g) za pomocą 750ml alkoholu izopropylowego i dodam resztę składu jako paragon w tej ekstrakcji, czy to zadziała?
Chłopaki tylko żywa żywica może nadać smak i aromat... robię to około 3 lat, zaufaj mi... każda osoba ma własne unikalne przepisy... produkt końcowy zależy od ich doświadczenia, ciśnienia i metod gotowania.... istnieje jedno i jedyne rozwiązanie dla smaku i aromatu, które musisz zdobyć świeże mleko sosnowe... i umieść je na zewnątrz domu na 4 dni do wyschnięcia... pozwól mu wyschnąć... tylko dla żywicy potrzebujesz 30 g żywicy sosnowej na 100 g cegły haszyszu... dopinguje....
Będzie pachnieć jak chmiel. Można również użyć innych ekstraktów. Niektórzy używają terpentyny dla zapachu, bliższego naturalnemu, ale nie jestem zwolennikiem oszukiwania.
Witam, chciałem zapytać, do czego dokładnie służy ekstrakt chmielowy w przepisie?
I widziałem komentarz, w którym powiedziałeś, że można użyć innej klasy ekstraktu, które z nich polecasz? Ponieważ tutaj w Europie ekstrakt chmielowy jest sprzedawany tylko w postaci płynnej i nie wiem, czy wpłynie to na przepis.
jwh-018 am-2201 Jak mogę uzyskać te substancje lub czy warto spryskać liść acetonem lub innym lekiem? Chcę zrobić dla siebie kilka syntetycznych narkotyków.
jwh-018 am-2201 Jak mogę uzyskać te substancje lub czy warto spryskać liść acetonem lub innym lekiem? Chcę zrobić dla siebie kilka syntetycznych narkotyków.