- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Oczywiście możesz wymieszać wolną bazę z rozpuszczalnikiem przed dodaniem HCL, ale później będziesz potrzebował więcej czasu, aby umieścić mieszaninę w temperaturze 130 ° C, ponieważ rozpuszczalnik zostanie odparowany, z HCL z zamrażarki, wolna baza również zimna i unikanie wysokich temperatur podczas dodawania nie będzie żadnym problemem ;-)
- Reaction score
- 166
Czy wiesz, że MDMA nie może być podgrzewane kwasami do wysokich temperatur? Produkt rozpada się i nie jest już czystym MDMA.
↑View previous replies…
Wyluzuj. Myślisz, że jestem szkolnym ćpunem gotującym metę dla żywego źródła? Skończyłem matematykę, a nie metę. Dlaczego więc uważasz, że możesz mi zaimponować swoim wykresem?
- Reaction score
- 112
Och, nie, bracie, nie do kontroli energii, proszę. Pamiętasz, że podzieliłem się z Tobą wynikiem testu 87%? Zrobiłem jeszcze kilka testów.
87% nie znowu, ale zawsze))))))
Najbardziej zabawne wyjaśnienie: margines błędu 5-10%.
87% nie znowu, ale zawsze))))))
Najbardziej zabawne wyjaśnienie: margines błędu 5-10%.
Chem-Safe
Chem-Safe - Energy Control
- Language
- 🇪🇸
- Reaction score
- 25
Osobiście, ale nie powiedzieliśmy ci tego, powiedzieliśmy ci, że po pierwsze, w każdej usłudze analitycznej, w której pracują ludzie, występuje błąd ludzki. Następnie odpowiedzieliśmy na twoje pytanie, jak prawdopodobne jest, że tak się stanie, ORAZ odpowiedzieliśmy, co następuje:
Należy pamiętać, że prawdopodobieństwo uzyskania tego samego wyniku w próbie zmienia się w zależności od rozkładu danych. Im wynik jest bliższy średniej, tym bardziej prawdopodobne jest, że wynik może się powtórzyć. Biorąc pod uwagę, że masz rozkład wartości procentowych ze średnią 82% i odchyleniem standardowym 13,84%, możesz przeanalizować, jaki zakres wartości byłby bardziej prawdopodobny w przypadku uzyskania dwóch próbek o tym samym odsetku. W związku z tym, jeśli analizowane są dwie próbki, zakres liczb, w którym najbardziej prawdopodobne jest uzyskanie tego samego odsetka, wynosi około 82%, rozciągając się w przybliżeniu o jedno odchylenie standardowe w obie strony (68,16% do 95,84%). Byłby to najbardziej prawdopodobny zakres, aby uzyskać ten sam wynik w dwóch kolejnych próbkach ze względu na koncentrację danych wokół średniej.
Innymi słowy, nie jest to wątpliwy wynik, ale prawdopodobny.
Udostępniamy nawet wykres, na którym skoncentrowana jest największa liczba wyników MDMA. Naprawdę zrozumiałeś tylko 5-10%? Możemy to lepiej wyjaśnić.
Należy pamiętać, że prawdopodobieństwo uzyskania tego samego wyniku w próbie zmienia się w zależności od rozkładu danych. Im wynik jest bliższy średniej, tym bardziej prawdopodobne jest, że wynik może się powtórzyć. Biorąc pod uwagę, że masz rozkład wartości procentowych ze średnią 82% i odchyleniem standardowym 13,84%, możesz przeanalizować, jaki zakres wartości byłby bardziej prawdopodobny w przypadku uzyskania dwóch próbek o tym samym odsetku. W związku z tym, jeśli analizowane są dwie próbki, zakres liczb, w którym najbardziej prawdopodobne jest uzyskanie tego samego odsetka, wynosi około 82%, rozciągając się w przybliżeniu o jedno odchylenie standardowe w obie strony (68,16% do 95,84%). Byłby to najbardziej prawdopodobny zakres, aby uzyskać ten sam wynik w dwóch kolejnych próbkach ze względu na koncentrację danych wokół średniej.
Innymi słowy, nie jest to wątpliwy wynik, ale prawdopodobny.
Udostępniamy nawet wykres, na którym skoncentrowana jest największa liczba wyników MDMA. Naprawdę zrozumiałeś tylko 5-10%? Możemy to lepiej wyjaśnić.
- Reaction score
- 112
Brachu, wygląda na to, że za bardzo martwisz się o 120 EUR za swoje fałszywe testy. Spokojnie, bracie. To jedyny twój przychód? Mogę cię zatrudnić jako drop makera, jeśli tak: wyślij mi PM, znajdę dla ciebie pracę.
- Reaction score
- 112
Wyluzuj. Myślisz, że jestem szkolnym ćpunem gotującym metę dla żywego źródła? Skończyłem matematykę, a nie metę. Dlaczego więc uważasz, że możesz mi zaimponować swoim wykresem?
Last edited: