- Reaction score
- 6
Nav ne jausmas, kas gājis greizi, ne testēšanas iekārtas. Iegūtajam amfetamīna fosfātam nav nekādas iedarbības.
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 8
- Reaction score
- 166
Pārliecinieties, ka ir fenilnitropropēns, nevis nitrostirēns. Iespējams, jums pārdeva analogu, un jūs saņēmāt feniletilamīnu.
↑View previous replies…
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 98
Kāds ir labākais veids, kā pārbaudīt, vai nitroetāns, ko izmantoju p2np izgatavošanai, ir aizstāts vai atšķaidīts ar nitrometānu? Esmu apkopojis gan reaģentu, gan produktu fizikālās pamatīpašības, un man šķiet, ka visloģiskākā ir nitrosavienojuma viršanas temperatūra. Produktu kušanas punkti ir ļoti tuvi. Problēma ir tāda, ka, ja BP nonāk starp n.etāna un n.metāna viršanas temperatūru, tad tos atdalīt ar frakcionēto destilāciju ir sāpīgi.
Otra vērtība varētu būt blīvums, kas arī ir diezgan atšķirīgs. Eksperti, lūdzu, pievienojiet savu viedokli par to, kāds ir visvienkāršākais un labākais veids, kā pārliecināties, ka mēs izmantojam pareizos reaģentus.
Otra vērtība varētu būt blīvums, kas arī ir diezgan atšķirīgs. Eksperti, lūdzu, pievienojiet savu viedokli par to, kāds ir visvienkāršākais un labākais veids, kā pārliecināties, ka mēs izmantojam pareizos reaģentus.
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 2,870
- Deals
- 1
Labdien. Nitrometānam un nitroetānam ir atšķirīgs b.p. attiecīgi 101 un 114 °C. Jūs varat to pārbaudīt un veikt frakcionēto destilāciju. Ņemiet vērā, ka šīs vielas ir diezgan toksiskas un sprādzienbīstamas. Kas attiecas uz nitrostirēnu un P2NP, vienkārši izmantojiet precīzu kušanas temperatūras aparātu. Lai pārbaudītu atšķirību, labāk salīdzināt zināmo tīro P2NP ar sintezēto jauno P2NP vienā aparātā. Lai izslēgtu kļūdas, jāveic arī vairāki mērījumi. Katram paraugam saskaitīt vidējo mp.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 98
Paldies Patton. Man nav nekādu aizdomu, ka mans nitroetāns nav tīrs, bet, izlasot dažus komentārus, es domāju, ka labāk būtu pārbaudīt, tāpēc es sākšu ar sava nitro vārīšanās temperatūru un, ja tas vārīsies virs 110C, tad es būšu drošs. Ir labi zināt, ko darīt un pārbaudīt, pirms ieguldīt lielu darbu un konstatēt, ka galaprodukts ir neefektīvs .