- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Protams, jūs varat sajaukt frībāzi ar šķīdinātāju pirms HCL pievienošanas, bet vēlāk jums būs nepieciešams ilgāks laiks, lai maisījums būtu 130C temperatūrā, jo šis šķīdinātājs iztvaikos, ar HCL no saldētavas, frībāze arī auksta un izvairīšanās no augstas temperatūras pievienošanas laikā nebūs nekāda problēma ;-)
- Reaction score
- 166
Vai jūs zināt, ka MDMA nevar karsēt ar skābēm augstā temperatūrā? Produkts sadalās un vairs nav tīrs MDMA.
↑View previous replies…
Bro, atpūtieties. Vai tu domā, ka es esmu skolnieks junkers, kas gatavo metamfetamīnu, lai iegūtu iztikas avotu? Es esmu beidzis matemātiku, nevis metamfetamīnu. Tad kāpēc tu domā, ka vari mani pārsteigt ar savu grafiku?
- Reaction score
- 112
Ak, nē, brālīt, ne enerģijas kontrolei, lūdzu. Tu atceries, ka es ar tevi dalījos ar testa rezultātu 87%? Es veicu vēl dažus testus.
Ne jau atkal 87%, bet vienmēr))))))
Jautrākais paskaidrojums: kļūdas robeža 5-10%.
Ne jau atkal 87%, bet vienmēr))))))
Jautrākais paskaidrojums: kļūdas robeža 5-10%.
Chem-Safe
Chem-Safe - Energy Control
- Language
- 🇪🇸
- Reaction score
- 25
Persona, bet mēs jums to neteicām, mēs jums teicām, ka, pirmkārt, katrā analīzes pakalpojumā, kurā strādā cilvēki, ir cilvēciskas kļūdas, lai sāktu ar to. Pēc tam mēs atbildējām uz jūsu jautājumu par to, cik ticams, ka tā varētu notikt, UN mēs atbildējām uz šādu jautājumu:
Ņemiet vērā, ka varbūtība iegūt vienādu rezultātu izlasē ir atkarīga no datu sadalījuma. Jo tuvāk jūsu rezultāts ir vidējam, jo lielāka ir varbūtība, ka rezultātu var atkārtot. Ņemot vērā, ka jums ir procentu sadalījums ar vidējo vērtību 82% un standartnovirzi 13,84%, varat analizēt, kāds vērtību diapazons būtu ticamāks, iegūstot divus paraugus ar vienādu procentuālo vērtību. Tātad, ja tiek analizēti divi paraugi, tad skaitļu diapazons, kurā visticamāk iegūt vienādu procentuālo vērtību, ir ap vidējo vērtību 82%, kas sniedzas aptuveni par vienu standartnovirzi uz abām pusēm (no 68,16% līdz 95,84%). Tas būtu visticamākais diapazons, kurā divos secīgos paraugos varētu iegūt vienādus rezultātus, jo dati koncentrējas ap vidējo vērtību.
Citiem vārdiem sakot, tas nav apšaubāms rezultāts, tas ir ticams.
Mēs jums pat piedāvājam diagrammu, kurā koncentrējas vislielākais MDMA rezultātu skaits. Tiešām, vai jūs sapratāt tikai 5-10%? Mēs to varam izskaidrot labāk.
Ņemiet vērā, ka varbūtība iegūt vienādu rezultātu izlasē ir atkarīga no datu sadalījuma. Jo tuvāk jūsu rezultāts ir vidējam, jo lielāka ir varbūtība, ka rezultātu var atkārtot. Ņemot vērā, ka jums ir procentu sadalījums ar vidējo vērtību 82% un standartnovirzi 13,84%, varat analizēt, kāds vērtību diapazons būtu ticamāks, iegūstot divus paraugus ar vienādu procentuālo vērtību. Tātad, ja tiek analizēti divi paraugi, tad skaitļu diapazons, kurā visticamāk iegūt vienādu procentuālo vērtību, ir ap vidējo vērtību 82%, kas sniedzas aptuveni par vienu standartnovirzi uz abām pusēm (no 68,16% līdz 95,84%). Tas būtu visticamākais diapazons, kurā divos secīgos paraugos varētu iegūt vienādus rezultātus, jo dati koncentrējas ap vidējo vērtību.
Citiem vārdiem sakot, tas nav apšaubāms rezultāts, tas ir ticams.
Mēs jums pat piedāvājam diagrammu, kurā koncentrējas vislielākais MDMA rezultātu skaits. Tiešām, vai jūs sapratāt tikai 5-10%? Mēs to varam izskaidrot labāk.
- Reaction score
- 112
Brā, izskatās, ka jūs pārāk daudz uztraucaties par 120 EUR par saviem viltotajiem testiem. Atpūties, brāli. Tas ir vienīgais no taviem ienākošajiem? Es varu pieņemt tevi darbā kā drop maker, ja tā: atsūti man PM, es atradīšu tev darbu.
- Reaction score
- 112
Bro, atpūtieties. Vai tu domā, ka es esmu skolnieks junkers, kas gatavo metamfetamīnu, lai iegūtu iztikas avotu? Es esmu beidzis matemātiku, nevis metamfetamīnu. Tad kāpēc tu domā, ka vari mani pārsteigt ar savu grafiku?
Last edited: