- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Protams, jūs varat sajaukt frībāzi ar šķīdinātāju pirms HCL pievienošanas, bet vēlāk jums būs nepieciešams ilgāks laiks, lai maisījums būtu 130C temperatūrā, jo šis šķīdinātājs iztvaikos, ar HCL no saldētavas, frībāze arī auksta un izvairīšanās no augstas temperatūras pievienošanas laikā nebūs nekāda problēma ;-)
- Reaction score
- 166
Vai jūs zināt, ka MDMA nevar karsēt ar skābēm augstā temperatūrā? Produkts sadalās un vairs nav tīrs MDMA.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 43
Paskaties kāds izskaidro ļoti interesantu metodi l, kas varētu mainīt jūsu dzīvi tik daudzos pozitīvos veidos un kļūt tā vietā par mājās dzīvojošu narkomānu dīkdieņu literatūras ķīmiķi, kurš var tikai sūkstīties tikai par sūkstīšanos un cerēt saņemt iedomātu kredītu vai tādu es nezinu.
Vēl kaitinošāk, ir visi šie žēlīgie komentāri, kas fucking up visu metodi skaidrojošo un interesantu komentāru struktūru, tāpēc jūs galu galā kļūst visu sajaukt kā jūsu pirmais man ir aizpildīt tos visus un noņemt troksni rindā.
Šī persona piedāvā tīru produktu dod jums skaidru recepti Daudzi cilvēki nav gatavi dot par brīvu vai pat paši nezina. Ir cilvēki.... Es zinu...
Starp citu, im nerunāju personīgi ar kādu, bet kopumā
Vēl kaitinošāk, ir visi šie žēlīgie komentāri, kas fucking up visu metodi skaidrojošo un interesantu komentāru struktūru, tāpēc jūs galu galā kļūst visu sajaukt kā jūsu pirmais man ir aizpildīt tos visus un noņemt troksni rindā.
Šī persona piedāvā tīru produktu dod jums skaidru recepti Daudzi cilvēki nav gatavi dot par brīvu vai pat paši nezina. Ir cilvēki.... Es zinu...
Starp citu, im nerunāju personīgi ar kādu, bet kopumā