Kad man ir mdma freebase, es to sajaucu 1:2 ar balto acetonu, ph palielinu līdz 2/3 un ielieku saldētavā uz 24 stundām.
Bet nekas nenāk? Vai kāds var man palīdzēt?
Jūsu koeficienti ir nepareizi, Jums ir nepieciešams ph diapazons 7 - 6,5, jo jūsu PH ir 2-3, jūsu pulveris atkal izšķīdīs. Nākamā problēma ir tā, ka jums jāpārliecinās, ka acetons ir bezūdens, un jums ir vajadzīga frībāzes un acetona attiecība 1:4.
Domāju, ka jūs pārvērtējat MDMA FB šķīdību DCM, petrolēterī, heksānā un līdzīgos šķīdinātājos. Realitātē tas ir aptuveni 3-4 ml šo šķīdinātāju uz 1 gr bāzes.
Ja es pareizi saprotu, visu maisīšanas procesu laikā T jāuztur 8-10C.
Kāds ir paredzamais ledus patēriņš 20-30L reaktoram ar apvalku, ko izmanto ar sūkni, iegremdējot ledus vannā? Vai tas ir nepareizs jēdziens un labāk izmantot plūsmas elektrisko dzesētāju?
NaBH4 pievienošanas laikā var maisīt istabas temperatūrā 2 dienas.
Sveiki, es nevaru jums atbildēt. Tas ir atkarīgs no jūsu pievienošanas ātruma un citiem faktoriem.
Jūsu metodē tiek izmantota metilamīna gāze, vai ne? Bet metilamīns ir izmantot metilamīna HCI maisījumu ar metanolu, vai ne? Vai var izmantot metilamīna šķīdumu, lai aizstātu metilamīna HCI?
Vai jūs saprotat, ka metilamīna gāzi izmanto, lai izgatavotu metilamīna metanola (MeOH) šķīdumu? Ne metilamīna hidrohlorīda metanola šķīdumu. Jūs varat tieši izmantot metilamīna brīvās bāzes metanola šķīdumu.