Es sāku ar 10 gramiem prekursora (CAS 52190-28-0), ko izšķīdināju ar 50 ml DCM, tad ar roku ar karoti labi samaisīju, līdz prekursors bija kārtīgi izšķīdis, tad izšķīdinātajam prekursoram pievienoju 20 ml metilamīna 40% ūdens šķīduma un ļoti īsā laikā pēc samaisīšanas ar roku ar karoti izveidojās 2 slāņi, Ar pipetes palīdzību atdalīju ūdens slāni no bāzes un pievienoju 6 ml etilacetāta ūdens slānim, pēc īsa sajaukšanas laika atkal pievienoju bāzei ūdens slāni, ko sajaucu ar etilacetātu, pēc tam bāzei pievienoju 10 ml ūdens, lai to izskalotu, un maisīju, līdz izveidojās 2 slāņi, bet pirms ūdens pievienošanas arī izveidojās 2 slāņi, pēc ūdens slāņa noņemšanas no bāzes pievienoju 2 gramus magnija sulfāta un ļāvu tai kādu laiku nožūt, tad pārbaudīju pH, un tas bija 7, tad es pagatavoju 9 ml 35-38 % laboratorijas sālsskābes šķīduma ar 1 ml acetona un labi samaisīju, tad es pievienoju šķīdumu pilienu pa pilienam bāzei un katru reizi pārbaudīju pH, un tas joprojām bija 7, un tad es pievienoju nedaudz vairāk šķīduma, un pH bija mazāks par 1, tā vietā tam vajadzētu būt 5,5. Kopumā es pievienoju apmēram 5 ml šķīduma, un es pārsniedzu daudzumu, tad es paņēmu filtrpapīru, filtrēju to un it kā atstāju metilona hidrohlorīdu sausu, tad es veicu metilona pretnarkotiku testu un, manuprāt, tas nebija pozitīvs, nezinu.