Question Kas yra bu ku kristalas

Methylamine

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
18
Sveiki visi
Ar kas nors žino, kas yra bu ar ku kristalas
Kaip suprantu, tai yra naujas rc kažkoks stimuliatorius.
Bet vis tiek noriu sužinoti, ar kas nors žino jo cheminį pavadinimą arba cas numerį ?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
YUK!! Atrodo, kad Aleksandras Šulgunas pats jį sukūrė. Psichodelinis greitis yra.....mažai susijęs su mano kasdiene veikla 😅

blosuetoday

Don't buy from me
Resident
Reaction score
32
Išbandėte tai?

spacetruckin

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
10
Taip, ką tik gavau šiek tiek.Ar yra kas nors, kaip jį panaudoti, kad paversti į ką nors geresnio.Viskas, ką apie jį perskaičiau, sako, kad jis žudo žmones, daugiausia žmones, kurių sistemoje yra metamfetamino ir fento.Tai man per daug arti namų, bet nekenčiu jo išmesti.Norėčiau sintetinti į ką nors kitą, bet turiu tik distiliavimo įrangą su refliuksu ir papildomais kondensatoriais.Neturiu 5 ar 3 kaklelių.Bet kokių idėjų?

idlewild

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
43
Niekada nemačiau nieko panašaus į BU/KU pardavėjų bangą praėjusiais metais (ir, matyt, vis dar tęsiasi). Jie tiesiog vis atsirasdavo, neatsižvelgdami į atsiliepimus, ir atsisakydavo pateikti tikrąjį cheminį pavadinimą, kad ir kaip juos persekiotum. Galų gale man pasidarė smalsu ir tikro pavyzdžio, ir ten tiesiog nebuvo daug.

Precursor-supplier

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
42
Deals
5
Eutilonas

Sintetinis katinonas

CAS: 802855-66-9

HIGGS BOSSON

Expert
Solutions
1
Reaction score
721
Ar šiuo metu tai yra teisėta Kinijoje?

Precursor-supplier

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
42
Deals
5
Šiuo metu gaminti Kinijoje nėra neteisėta
Mūsų gamykla taip pat gamina
Kaina yra labai žema, o kokybė garantuota
Galiu pateikti, jei norite

3vilxhemist007

Don't buy from me
Resident
Reaction score
5
If u smoke it in the blunt n make.it purty its actually quite euuphoric but has to be smoke in this manner I actually quite Crack n switched to this

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Vienas iš mūsų JAV pardavėjų atsiuntė man 3,5 g eutilono kaip nemokamą mėginį. Gramą atidaviau bičiuliui ir surūkiau maždaug gramą. Jo skonis primena juodosios saldymedžio šaknies skonį ir pasižymi stimuliuojančiomis savybėmis, tačiau euforijos nedaug. Man liko gramas ar šiek tiek daugiau ir, palyginti su dauguma to, ką matau, jis gana rudas ir minkštas. Norėčiau jį perkristalizuoti, bet nežinau, koks būtų geras tirpiklis. Kas nors turite kokių nors įžvalgų? Neturiu po ranka daug pasirinkimo variantų. Turiu; anhy. Iso anhy acetoną chloroformą benziną etilo acetatą ir vandenį. Mineralinis spiritas. jei padėtų poliarinis nepolinis valymas, kokie turėtų būti 2 tirpikliai? Ieškojau apie 1/2 valandos, bet apie tirpumą daug nesužinojau.

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
146
Vanduo + acetonas (1 milteliai /1,5/1).

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Jo tirpumas vandenyje iš esmės yra 0. Aš galiausiai padariau etilacetatą ir vandenį, kuris iš jo padarė kažkokį šlamštą ( 2 kartus maišiau su karščiu apie 5 minutes ir atskyriau vandenį), tada perkristalizavau į etil acetatą pridėdamas ISO ir kaitindamas, tada įkišau į šaldiklį, kuris grąžino griežtai baltus gabalėlius, kurie buvo didžiulis patobulinimas