Jis toks keistas, kad niekas, kas jį parduoda, net nepasakys, kas tai yra. Kas antras RC tiksliai pasako, kas tai yra. Kalbant apie gerą ir blogą, tai priklauso nuo žiūrovo akių. Galite žiūrėti į sert, Dat santykį, į vidų nukreiptą į išorę nukreipto transporterio slopinimą, galite pažvelgti į milijoną matavimų, bet skonio neakcentuosite. Kaip tik šiandien pastebėjau, kad BPZ sert ir dat santykis labai artimas kokainui, ir pagalvojau: "Hmmm, man tai gali patikti!" Bet paskui perskaičiau, kad tai haliucinogenas, ir man tai tikrai nepatiks. Aš galvojau apie a-pvp, bet santykis yra ne pagal grafiką! grynas dat, jokios euforijos, manau. Taigi,spėlioti, kaip jums patinka narkotikas, skaitant apie idt, sunku. Man patinka rūkyti kreką. Nesu ir prieš metamfetaminą, bet jis neturi euforijos kaip krekas. Esu beveik vienintelis pažįstamas žmogus, kuris kurį laiką išlaikė narkotikus nevogdamas, nemeluodamas ir netapdamas visišku šūdų gabalu. Mano priekinė smegenų žievė turi rimtą isnjurą. Galbūt todėl.