- Reaction score
- 13
1 atlikti namų darbus
UV fluorescencinė juoda šviesa BL 12 colių (per visą ilgį) Pakeisti lemputę 8 W T5 UVA
2 20 % viso produkto svorio dh20 rekristalizavimas pvz. 1000g MA pridėti 200g dh20 šiluma ištirpinti, tada įdėti po UV juoda šviesa
Ir aš jums tiesiai sakau, nebandykite manęs sumenkinti ir paversti panašiu į tai, kad aš nežinau, apie ką kalbu.
Aš atėjau į šią bendruomenę su 20 metų patirtimi ir man nereikia kopijuoti ir klijuoti Festerio nesąmonių, kad gaučiau atsakymus.
Esu dirbęs laboratorijose visame pasaulyje.
UV fluorescencinė juoda šviesa BL 12 colių (per visą ilgį) Pakeisti lemputę 8 W T5 UVA
2 20 % viso produkto svorio dh20 rekristalizavimas pvz. 1000g MA pridėti 200g dh20 šiluma ištirpinti, tada įdėti po UV juoda šviesa
Ir aš jums tiesiai sakau, nebandykite manęs sumenkinti ir paversti panašiu į tai, kad aš nežinau, apie ką kalbu.
Aš atėjau į šią bendruomenę su 20 metų patirtimi ir man nereikia kopijuoti ir klijuoti Festerio nesąmonių, kad gaučiau atsakymus.
Esu dirbęs laboratorijose visame pasaulyje.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 4
20 metų patirtis jus išmokė, kad, norint selektyviai kristalizuoti d-metą, vandeninį metamfetamino tirpalą reikia apšviesti juodąja lempa? Paskelbkite tai Nature žurnale, bičiuli, tai yra novatoriška. Kokį selektyvumą - jei minutėlę nekreipsiu dėmesio į visas kitas nesąmones - turėtų UV šviesa D-metui, o ne L-metui? Jokio, nes jos sužadinamos lygiai taip pat, turi visas tas pačias fizikines savybes.
Nežinau, kodėl bandote priimti šiuos žmones į savo fantazijų pasaulį, bet, tiesą sakant, gėda.
Nežinau, kodėl bandote priimti šiuos žmones į savo fantazijų pasaulį, bet, tiesą sakant, gėda.
- Reaction score
- 8
1. 1000 g MA jo laisvoji bazė arba HCl ?
2. dh20-tai distiliuotas vanduo ?
2. dh20-tai distiliuotas vanduo ?
↑View previous replies…
- Language
- 🇩🇪
- Reaction score
- 16
- Deals
- 1