- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 76
Labai keista, kas čia vyksta. Skelbiate metodą, o vietoj skatinančios diskusijos pirmasis komentaras gaunamas iš akivaizdžiai susipainiojusio vaikino, kuris viską gali padaryti daug geriau ir greičiau. Kaip jis tai daro ?, mums šis retardas nepasakoja.
Tada pasirodo kitas ir nori pseudomoksliniais pasisakymais ir nuotoline analize blogai atsiliepti apie metodą ir taip įgyti klientų savo sintezės verslui, neaišku.
Ir galiausiai profesorius Smart-ass, paskelbia keletą ciniškų komentarų ir pateikia lygiai 0 konstruktyvių pasiūlymų.
Mes čia ne teisme, man nereikia nieko įrodinėti. Akademinės versijos mėginio grynumas buvo atliktas profesionalioje laboratorijoje, kurioje buvo atlikti NMR spektrų, infraraudonųjų ir UV spindulių spektrų, elektrospray jonizacijos masės spektrų ir kt. tyrimai.
Aš išvis dukart pagalvoju, ar ką nors skelbti, todėl tai beprasmiška. Sename gerame avilio forume buvo kultivuojamas visiškai kitoks stilius. Kaip gaila.
Tada pasirodo kitas ir nori pseudomoksliniais pasisakymais ir nuotoline analize blogai atsiliepti apie metodą ir taip įgyti klientų savo sintezės verslui, neaišku.
Ir galiausiai profesorius Smart-ass, paskelbia keletą ciniškų komentarų ir pateikia lygiai 0 konstruktyvių pasiūlymų.
Mes čia ne teisme, man nereikia nieko įrodinėti. Akademinės versijos mėginio grynumas buvo atliktas profesionalioje laboratorijoje, kurioje buvo atlikti NMR spektrų, infraraudonųjų ir UV spindulių spektrų, elektrospray jonizacijos masės spektrų ir kt. tyrimai.
Aš išvis dukart pagalvoju, ar ką nors skelbti, todėl tai beprasmiška. Sename gerame avilio forume buvo kultivuojamas visiškai kitoks stilius. Kaip gaila.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 9
- By Researcherr
Nepriimkite asmeniškai to, ką čia rašo žmonės, kai kurie iš jų yra gudručiai, kiti žino, ką kalba, bet mieliau užsidirba pinigų iš savo sintezės metodų ir nesupranta, ką reiškia dalijimasis žiniomis.
Skelbkite savo reakcijas ir metodus, mes visi galėsime jais pasidalyti ir pasimokyti.
Skelbkite savo reakcijas ir metodus, mes visi galėsime jais pasidalyti ir pasimokyti.
- Reaction score
- 28
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 76
@Researcherr
dėkojame už gerus žodžius. Esate teisus, reikėtų tiesiog nekreipti dėmesio į šiuos vyrukus, nors kai kuriomis dienomis ne taip paprasta *grin`*.
Beje, pažiūrėkite, ką šis juokdarys jums atsakė. Ten nustatau nuotolinę diagnozę: psichikos sutrikimas pažengusioje stadijoje. Saugokitės.
dėkojame už gerus žodžius. Esate teisus, reikėtų tiesiog nekreipti dėmesio į šiuos vyrukus, nors kai kuriomis dienomis ne taip paprasta *grin`*.
Beje, pažiūrėkite, ką šis juokdarys jums atsakė. Ten nustatau nuotolinę diagnozę: psichikos sutrikimas pažengusioje stadijoje. Saugokitės.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 179
Kvailiams, mano parašas skirtas būtent šmaikštuoliams, kurie rašo man į asmenines žinutes su klausimais, kaip pagaminti 10 kg vienu metu, kai kurie iš jų, matyt, mano, kad esu jiems ką skolingas. Mano parašas reiškia, kad nesiruošiu nemokamai padėti šūdiniems fabrikams. Reikia sugebėti priimti kritiką iki galo, ar manote, kad jūsų darbas yra vertingas bendruomenei? Ne, ne, kaimyninėse temose ir produkcija gaunasi didesnė, ir grynumas akivaizdžiai, net be analizės, didesnis. Jei manote, kad padarėte kažką unikalaus, klystate.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 28
Visi žmonės Nori pagalbos nemokamai xD nemokamai jie turi vaizdo įrašą xD
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 76