- Reaction score
- 9
rado šį nuostabų BIG masto MDMA per leuckart, ji paaiškinti kai kuriuos daugiau žingsnių, bet yra dalykų, aš nesuprantu dar.... žingsnyje 1 iT saYS: " Pridėti 20 L papildomą aliejų į 160 L = 180 L." Aš nesuprantu, kad skaičius, nes jie pradeda nuo 150L ...Aš SUPPOSE jos maišymo rezultatas, kad šis draugas pavadinimai tik aliejus
Šis metodas anksčiau Europoje milžiniškais mastais naudotas MDMA gaminti:
[MDP2P + 400 L NMF + 75 L skruzdžių rūgšties:
kaitinti iki 190 °C (esant 140 °C H2O + skruzdžių rūgštis) apie 6 val., kol
kol surinkimo kolboje atsiranda amoniako dujų kvapas. Jokio vakuumo! Atvėsinkite ir
nuplaukite 350 L vandens, kad atsikratytumėte NMF pertekliaus. Išpilkite 160 L aliejaus ir ekstrahuokite
likusį vandenį 2 x 30 L DCM. DCM išvirkite 60 °C temperatūroje ir 200 mm Hg temperatūroje.
Į 160 L = 180 L įpilkite 20 L papildomo aliejaus.
[2] Virti su HCl: hidrolizė.
180 L aliejaus + 100 L metanolio + (250 L HCl 36 % + 550 L H2O): Sumaišykite ir virkite. 60-65 °C temperatūroje
MeOH distiliuojasi, po to pereina į 95 C temperatūrą ir ten išbūna 3 val. Dabar pagaminsite
chlorido druską, kuri ištirpsta vandens dalyje. Atvėsinkite iki 40 °C ir
ekstrahuokite 40 l DCM. Išmeskite DCM ekstraktą, nes jame yra daug priemaišų.
Pasilikite vandens dalį!
[3] Pagrindinių medžiagų gamyba.
100 kg NaOH praskieskite 100 L vandens (90 L 100 % HCl reikia +/- 70 L NaOH). Naudokite šį
NaOH tirpalą likusiai vandens daliai bazifikuoti. NEGALIMA viršyti 40C temperatūros! Atvėsinkite iki
pH 10,3 ir tada atsiras +/- 100 L MDMA bazinės alyvos. Ekstrahuokite 2x30 L DCM ir
distiliuokite DCM, kad gautumėte neapdorotą bazę.
[4] Distiliatas.
Esant 4 mm Hg (arba bet kokiam kitam geram vakuumui) ir 145 °C temperatūrai, žaliavinę bazę distiliuojate iki
gausite švarią bazę. (pirmiausia pašalinkite DCM ir vandenį).
[5] Kristalizuojasi.
Jei dabar žinote mano vardą, ieškokite mano įrašų, kaip juos pagaminti.... Naudokite šaltą acetoną
ir HCl dujas...
Šis metodas anksčiau Europoje milžiniškais mastais naudotas MDMA gaminti:
[MDP2P + 400 L NMF + 75 L skruzdžių rūgšties:
kaitinti iki 190 °C (esant 140 °C H2O + skruzdžių rūgštis) apie 6 val., kol
kol surinkimo kolboje atsiranda amoniako dujų kvapas. Jokio vakuumo! Atvėsinkite ir
nuplaukite 350 L vandens, kad atsikratytumėte NMF pertekliaus. Išpilkite 160 L aliejaus ir ekstrahuokite
likusį vandenį 2 x 30 L DCM. DCM išvirkite 60 °C temperatūroje ir 200 mm Hg temperatūroje.
Į 160 L = 180 L įpilkite 20 L papildomo aliejaus.
[2] Virti su HCl: hidrolizė.
180 L aliejaus + 100 L metanolio + (250 L HCl 36 % + 550 L H2O): Sumaišykite ir virkite. 60-65 °C temperatūroje
MeOH distiliuojasi, po to pereina į 95 C temperatūrą ir ten išbūna 3 val. Dabar pagaminsite
chlorido druską, kuri ištirpsta vandens dalyje. Atvėsinkite iki 40 °C ir
ekstrahuokite 40 l DCM. Išmeskite DCM ekstraktą, nes jame yra daug priemaišų.
Pasilikite vandens dalį!
[3] Pagrindinių medžiagų gamyba.
100 kg NaOH praskieskite 100 L vandens (90 L 100 % HCl reikia +/- 70 L NaOH). Naudokite šį
NaOH tirpalą likusiai vandens daliai bazifikuoti. NEGALIMA viršyti 40C temperatūros! Atvėsinkite iki
pH 10,3 ir tada atsiras +/- 100 L MDMA bazinės alyvos. Ekstrahuokite 2x30 L DCM ir
distiliuokite DCM, kad gautumėte neapdorotą bazę.
[4] Distiliatas.
Esant 4 mm Hg (arba bet kokiam kitam geram vakuumui) ir 145 °C temperatūrai, žaliavinę bazę distiliuojate iki
gausite švarią bazę. (pirmiausia pašalinkite DCM ir vandenį).
[5] Kristalizuojasi.
Jei dabar žinote mano vardą, ieškokite mano įrašų, kaip juos pagaminti.... Naudokite šaltą acetoną
ir HCl dujas...