Aš visur pasiimu telefoną, bet galėčiau jį palikti namie, nes nemėgstu juo naudotis, jei nesu visiškai laisvas. žmonės pyksta ant manęs, nes palieku juos pristatytus 5 ir daugiau valandų, bet kaip... tai nėra asmeninis dalykas. tai ne tai, kad aš jų nemėgstu, aš tiesiog turiu gyvenimą už savo telefono ir igs ribų, kurį daugumai ppl sunku suprasti. Taip, šiandien žmonės yra lengviau pasiekiami nei bet kada anksčiau, bet lengvas pasiekiamumas nebūtinai reiškia, kad jie nėra užsiėmę. net nėra taip, kad žmonės man rašo žinutes apie ką nors svarbaus. jei tai rimta situacija, gali su manimi pasikalbėti asmeniškai... aš nesiruošiu nutraukti to, ką darau, kad atsakyčiau į tą "juokingą" vaizdo įrašą, kurį man atsiuntėte. fuck off.
nekenčiu šios kultūros, kai sakoma: "o, tu turi nuolat kalbėti su savo partneriu / draugais". tai labai naujas dalykas ir niekam nepadeda. santykiai puikiai klostėsi, jei ne geriau, iki šiuolaikinių išmaniųjų telefonų ir socialinės žiniasklaidos. tiek daug santykių sutriko, nes žmonės tikisi, kad jų partneriai viską mestų ir rašytų jiems žinutes. aš to nedarysiu dėl vyro ir nesitikiu, kad kas nors tai darys dėl manęs. partneris turėtų būti prioritetas, bet niekada ne pirmas prioritetas. jei kas nors nesugeba to gerbti, jis apskritai nenusipelno būti tavo gyvenime.