• Forumun Türkçe bölümüne hoş geldiniz, kişilerinizi (Jabber, Telegram, Signal, vb.) göndermenin kalıcı bir yasakla sonuçlanacağını unutmayın! Emanet hesabı kullanmadan bir şey almaya veya satmaya karar verirseniz ve para kaybederseniz, size yardımcı olamayacağız.

Methamphetamine Türkiye Geneli Metamfetamin Satışı (Methamphetamine Sale Throughout Türkiye)

Methamphetamine

drmaniac

Don't buy from me
New Member
Language
🇹🇷
Reaction score
0
anadoluda şuan gramı 2000-2500 e satılıyor fiyatruygun ancak güven problemi var :)

Lycoris

Buying through escrow
New seller
Language
🇹🇷
Reaction score
4
merhaba forum içi escrow mantığı ile güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz zaten farklı platformlardan tanıyorsanız başarılı ticaretlerimide görürsünüz detaylar ve merak ettikleriniz,kafanızı kurcalayanlar için forum içi özel mesajdan bana ulaşabilirsiniz.

View previous replies…

Yavuz1453

Don't buy from me
Resident
Language
🇹🇷
Reaction score
19
Aynen kardeşim vallahi haklısın 2000 ile 2500 arasi doğru yani bu işte herkes bir kar peşinde olucak ama bu durumda en çok zorlanan yani örnek dumanım var müşteri lere bunu anlatamıyorsun işte toptancı da fiyat 2 ise ben neyapacam 3 vermek zorundayım yani eyer ben bütün bu rizkleri aliyorsam deymeli demi yoksa kim ateşten gömlek giyer güven konusuna gelince yani şimdi ki şartlar karda yürü izini beli etirme nerde o eskiler RACON DIYE BIR KURAL VARDI IHLAL EDENIN HAYATIYALA ODEDITLERI DI ŞİMDİ CEBİNE 3 KURUŞ GİREN GAYRİ İŞ YAPIYOR NE BEKLICEN kardeşim yani bu işleri ve racona göre yapmak istiyorsan memlekete format atmak lazim

drmaniac

Don't buy from me
New Member
Language
🇹🇷
Reaction score
0
racon bitti, güven dediğimiz şey zaten cezaevinde muhbir sikikler yüzünden her atılan adımı 3 kez düşünmek zorunda kalıyoruz.

Lycoris

Buying through escrow
New seller
Language
🇹🇷
Reaction score
4
haklısınız ancak sizde 2500 diye bende de o fiyatlardan olmak zorunda değil fiyat ucuz diye işkillenmişsiniz sanırım ancak forum escrow mantığı bunun için var herkes ekmeğinde dediğim gibi merak ettiğiniz şeyler varsa özelden sorabilirsiniz size referanslar sunabilirim yıllardır bu işteyim bi kişiye bırak tokat atmayı eksik verdiğim bile olmadı çok şükür olsunda istemiyorum ben para değil dost kazanmak istiyorum tekrardan yorumlarınız için teşekkürler her zaman beklerim

Mr Bees

Don't buy from me
New Member
Language
🇹🇷
Reaction score
0
Merhabalar ürün kendi üretiminiz mi ? Bir de kargoda isim gerekmiyor mu nasıl gönderiyorsunuz

Lycoris

Buying through escrow
New seller
Language
🇹🇷
Reaction score
4
merhaba ürün kendi üretimimiz değil evet alıcı için kargoda isim gerekiyor çünkü aracı uygulamalar kullanıldığı taktirde kargoların patlama ihtimali bi o kadar artıyor adres bilgilerinizi zaten sipariş sonrası siliyoruz.
isminizi benim bilmem bişey değiştirmez ancak devletin bilmesi çok şey değiştirebilir bu yüzden uygulamaları kullanmıyoruz zamanında kullanan arkadaşlarımın başlarına istemediği şeyler geldi çünkü