- Reaction score
- 32
Ok, 3. lépés - hozzáadtam NaOH oldatot 50c-re melegítettem és mag Stir 6 óra múlva egy sűrű majdnem szilárd krémes zűrzavar volt az rbf-emben. Hozzáadtam DCM-et és két réteg jelent meg. Először nagyon boldog voltam!!!! Mivel a krémes vastag réteg alul ült és azt hittem a tisztább réteg a DCM kivont finomságok voltak felül. Nem nem nem nem..... A tejszerű vastag réteg volt a DCM. Biztosan tudom, hogy ha eltávolítom a DCM-et, akkor nem lesz sárga tiszta olaj aka p2p.
@HEISENBERG
A csapatod átnézte ezt a folyamatot a publikálás előtt. Úgy tűnik, a szakértők elhallgattak erről az eljárásról. Jó lenne egy kis támogatást kapni a csapatod által közzétett módszerhez.
Oké, akkor megpróbálom a desztillációt a krémes mocsokon, és meglátjuk, mi jön át.
@HEISENBERG
A csapatod átnézte ezt a folyamatot a publikálás előtt. Úgy tűnik, a szakértők elhallgattak erről az eljárásról. Jó lenne egy kis támogatást kapni a csapatod által közzétett módszerhez.
Oké, akkor megpróbálom a desztillációt a krémes mocsokon, és meglátjuk, mi jön át.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 88
Csak használd a saját módszeremet, azaz: MEK és benz, sósavval történő hőkezelés: 90-110 C, 3-5 óra.
Ezután tegyünk bele 10%-os KOH-oldatot, és azonnal megjelennek a kristályok. A víztől szabadulj meg. Tegyük őket a fagyasztóba. Szabaduljunk meg az olajtól. Tiszta, fehér kristályok. ...szívesen látjuk!
Ezután tegyünk bele 10%-os KOH-oldatot, és azonnal megjelennek a kristályok. A víztől szabadulj meg. Tegyük őket a fagyasztóba. Szabaduljunk meg az olajtól. Tiszta, fehér kristályok. ...szívesen látjuk!
↑View previous replies…
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 0
Az MPB oldat már megvan, és szeretném a kristályokat desztilláció nélkül megkapni. Az adolkondenzációt savas gázosítással végeztem. Ön szerint, ha a Benz + MEK oldatba gázosítással savat viszünk be, és 3-5 órán keresztül 90-110°C-ra melegítjük, majd 10%-os KoH hozzáadása előtt hcl-lel mossuk, van-e lehetőség arra, hogy a kristályok azonnal kicsapódjanak? Fontos-e az oldatot fagyasztani, hogy kristályok keletkezzenek és milyen reagens méréseket végeztek.