- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
Számomra a trükk, hogy ne kapjak iszapot a cas 5449-12-7 esetében, az volt, hogy forró vízben tiszta oldatba oldottam, kikapcsoltam a hőt és óvatosan hozzáadtam a h2so4 conc.
Ezzel azonnali konverziót kaptam elfogadható hozammal, azonnal képződő rétegekkel, de a biztonság kedvéért még 30 percig refluxáltam. ezzel szemben, amikor siettem és nem oldottam fel teljesen a glicidátomat, semmilyen mennyiségű reflux nem volt képes a szilárd anyagot reakcióba hozni, és szűrni kellett.
Vigyázzunk a fröccsenéssel a sav hozzáadásakor.
Ezzel azonnali konverziót kaptam elfogadható hozammal, azonnal képződő rétegekkel, de a biztonság kedvéért még 30 percig refluxáltam. ezzel szemben, amikor siettem és nem oldottam fel teljesen a glicidátomat, semmilyen mennyiségű reflux nem volt képes a szilárd anyagot reakcióba hozni, és szűrni kellett.
Vigyázzunk a fröccsenéssel a sav hozzáadásakor.
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 54
H2SO4 esetén a rétegek azonnal elválnak egymástól, de ez nem jelenti azt, hogy P2P-t kaptál. Ez csak a glicidsav elválasztott. Most próbáltam ki, és két réteget kaptam szag nélkül.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
Gondolod? Mitől elválasztva? És mi marad meg, ha elválik?
A BMK-nak elég enyhe illata van, összehasonlítottad a reflux utáni szaggal?
Nem azt mondom, hogy nem tudod, milyen szaga van, vagy hogy nem tévedek, csak tudni szeretném.
A BMK-nak elég enyhe illata van, összehasonlítottad a reflux utáni szaggal?
Nem azt mondom, hogy nem tudod, milyen szaga van, vagy hogy nem tévedek, csak tudni szeretném.
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 54
Nátriumtól elválasztva . Tulajdonképpen most az 5449-cel küzdök. Kipróbáltam egy csomó módszert és eddig 1ml-t kaptam 10g-ból. Megpróbálom a foszforsavat 110-nél. Ha az 5449-hez adok savat, akkor nagyon gyorsan olajjá alakul, de nem p2p. Vagy lehet, hogy az én 5449-em nem igazi 5449.
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
Jogos, lehet, hogy így van.
Én ezúttal nagy mennyiségben és 2-3 órás refluxszal tudok beszélni, de a foszforsav és a citromsav mindkettő remekül működik. A citromsav 25kg/20kg 5449.
Én ezúttal nagy mennyiségben és 2-3 órás refluxszal tudok beszélni, de a foszforsav és a citromsav mindkettő remekül működik. A citromsav 25kg/20kg 5449.
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
Voltak ok eredmények mind a minimális mennyiségű vízben, mind az 1L víz/kg feloldásával. Mindkét módon melegen készült, majd sav és reflux követte.
Nem tudom megmondani, hogy mennyi a minimális az 1L/kg-hoz képest.
Nem tudom megmondani, hogy mennyi a minimális az 1L/kg-hoz képest.