félelmetes, azt hittem, valami baj van, így elmentettem mindkét fázist, később majd kiválogatom a megoldást.
Teljesen el kell párologtatnom az ipa-t a freebase-ból, vagy csak le tudom vinni egy működőképes szintre? azaz 10%?
Egyáltalán nem kell elpárologtatni, ha a szerves réteged elég koncentrált a termékkel. ha a freebase túl híg, akkor szarul fog kicsapódni, vagy egyáltalán nem. 5g propénből első mosásnál 100ish ml szerves rétegre törekszem. aztán még 1-2 mosás 30-50 ml-rel.
Ha desztillációra gondolsz, akkor biztosan tudom, hogy szükséged van vákuumra, esetleg inert atmoszférára. levegő jelenlétében hamarabb kezd el bomlani, mint a forráspontja, amennyire én értem. gőzdesztilláció az, amit az emberek általában használnak szerintem.
Nem tudom, velem csak egyszer fordult elő, akkor figyeltem arra, hogy ne legyen túl nagy a réteg, és az az egy alkalom nem próbáltam rekuperálni. a foszforsavat is nehezebb működésre bírni, mint a kénsavat. javaslom, hogy keressen az utóbbiból.
Oké, minden jó egészségére. Van egy akkumulátor ül ott is feldolgozni, de én dont van ideje ez a futás. nem tudok vásárolni kénsav , de tudok vásárolni foszforsav ,így van néhány. tudod, hogy milyen különbségeket foszforsav szükség lehet?
Itt pattontól hallottam, hogy előtte fel kell melegíteni. amit én még sosem csináltam kénsavval, de akkor viszont az én savam elég tiszta.
Rendelj Lengyelországból, ha az EU-ban vagy, ők eladnak neked hordókat szó szerint bármiből lol
Oké, köszönöm.
az én országom kockázatos az eu-hoz képest, így id inkább feldolgozni egy lemerült akkumulátort, amim van. ami rendben van, én csak cbf jelenleg, és szeretném, ha ez elindulna.
ha túl sok vizet adok hozzá, vissza tudom-e emelni a ph-t 11/12-re, hogy újra szabadbázisúvá váljon? és utána elválaszthatom és megszáríthatom az oldószert?
az ipa + freebase keveréknek hűvösnek kell lennie, amikor savanyítok? az acetont előzetesen hűteni kell?
Vagy nem számít, ha 12+ órára a fagyasztóba kerül?