Az emberek dühösek rám, mert 5+ órán keresztül hagyom őket a telefonon, de ez nem személyes dolog. Nem az, hogy nem szeretem őket, csak van egy életem a telefonomon kívül is, és igs, amit a legtöbb embernek nehéz felfogni. Igen, ma az emberek elérhetőbbek, mint valaha, de a könnyű elérhetőség nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem elfoglaltak. Nem is olyan, mintha bárki írna nekem valami fontosat. Ha komoly a helyzet, akkor beszélhetsz velem személyesen... nem fogom abbahagyni, amit csinálok, hogy válaszoljak arra a "vicces" videóra, amit küldtél. Baszd meg.
Utálom ezt a kultúrát, hogy "ó, állandóan beszélned kell a partnereddel/barátaiddal." Ez egy nagyon új dolog, és ez senkinek sem segít. a kapcsolatok jól működtek, ha nem jobban, a modern okostelefonok és a közösségi média előtt. annyi kapcsolat diszfunkcionális, mert az emberek elvárják, hogy a partnerük mindent eldobjon, hogy sms-t küldjön nekik. NEM fogsz rajtakapni, hogy ezt a szart csinálom egy férfiért, és nem várom el senkitől, hogy ezt tegye értem. a partner legyen prioritás, de soha ne az első prioritás. ha valaki ezt nem képes tiszteletben tartani, akkor egyáltalán nem érdemli meg, hogy az életedben legyen.