10 gramm prekurzorral kezdtem (CAS 52190-28-0), amelyet 50ml DCM-mel feloldottam, majd kézzel, kanállal jól összekevertem, amíg a prekurzor megfelelően feloldódott, majd 20ml metilamin 40%-os vizes oldatot adtam az oldott prekurzorhoz, és nagyon rövid idő alatt a kanállal kézzel történő keverés után 2 réteg alakult ki, A vizes réteget egy pipetta segítségével elválasztottam az alaptól és a vizes réteghez 6ml etil-acetátot adtam, majd rövid ideig tartó keverés után ismét hozzáadtam az etil-acetáttal kevert vizes réteget az alaphoz, majd 10ml vizet adtam a bázishoz, hogy átmossam és addig kevertem, amíg 2 réteg nem képződött, de a víz hozzáadása előtt is 2 réteg képződött, a bázis vizes rétegének eltávolítása után 2 gramm magnézium-szulfátot adtam hozzá és hagytam egy ideig száradni, majd ellenőriztem a pH-t és 7 volt, ezután készítettem egy 9ml oldatot 35-38%-os laboratóriumi sósavból 1ml acetonnal és jól összekevertem, majd cseppenként adtam az oldatot a bázishoz és minden alkalommal ellenőriztem a pH-t, és még mindig 7 volt, majd egy kicsit több oldatot adtam hozzá és a pH kevesebb volt, mint 1, helyette 5 ,5 kell lennie. Összesen kb 5ml oldatot adtam hozzá, és túlléptem a mennyiséget, majd fogtam szűrőpapírt, leszűrtem és állítólag szárazon hagytam a metilon hidrokloridot, majd metilon antidrog tesztet csináltam és szerintem nem volt pozitív, fogalmam sincs.